HURRA FÖR SVERIGE

.

.

.IMG_9843-5

 

IMG_9853-5


.
.

.

Todeloooo Sveriges Nationaldag ( eller rättare kväll)!

.

.

.

Ovan ser ni hur jag ser ut denna sköna dag då vi bla varit nere i hamnen och mumsat god mat på Kajen (eller Kajplats 9 som restauranegn ju heter egentligen) och på mig har jag klänning frå Gestuz (fyndad på rea hos Isa Couture) och pumps från Scorett och så nya favvoväskan från See by Chloé (också ett Isa Couture fynd) Ormhalsbandet är ett tokgammalt från en butik som inte längre finns kvar. Nu ska vi ut i blåsten igen (detta blev ett kort litet inhopp till er här på Hofp) Yes det blåser som jag vet inte vad och jag hatar verkligen hårda vindar! Förutom att det är allmänt stökigt och saker flyger  hit ochditså blir jag nästan yr i huvudet och lite illa till mods. Fler som får den där  ”blåstsjukan” eller är det bara jag? Skulle hur som helst aldrig kunna bli fast i segling osv, brrrr:)

.

.

.

Önskar er alla en finfin kväll så ses vi imorgon igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

 

18 kommentarer till “HURRA FÖR SVERIGE

  1. Har också svårt för blåst. Känner mig sjuk och allmänt irriterad. Tror det beror på att det påverkar öronen. Ett tips jag nyligen upptäckt är att ha in ear hörlurar för att slippa yrseln och ont i öronen.

  2. Jag håller med! Har aldrig tyckt om blåst. Tror det hänger i sen jag hade häst i tonåren och hästarna alltid blev nerviga och oroliga när man red ut i blåsten.
    Fin klänning! kram Anna

  3. Hej! Vilken färg har du beställt på bordet tati desk från Asplund/Veronica

  4. Blåst gillar vi inte och vi har haft storm här, hoppas det bedarrar nu, så vi kan njuta av detta fantastiska solsken och temperaturen som äntligen är vad den ska vara! : )

  5. Jättefin klänning, härlig färg!

    Jag blir lika dan av blåst. Hatar den! Jag trodde jag var knäpp som blev konstig av blåst i många år, tills jag fick höra att det är nåt i örat som gör att man blir påverkad i humöret.

    Igår hade vi som tur var i alla fall nästan vindstilla då vi gick på takvandring på Stockholms takåsar (rekommenderas!) och sen barnkalas i Spånga. MEN sen på kvällen när vi kom hem var det förstås tokblåst igen! IGEN! Grrrr!

    Kram Lena

    Kram Lena

  6. Vad fin du är i håret! Är det bara ditt eget numera? Hur lyckas du få sån volym i så fall, är det ’det stora klippet’ som gjort det fylligare kanske? Fin färg på klänningen, den klär dig verkligen!

  7. SÅÅ fin är du, du klär i den underbara röda färgen! 🙂 Ha en skön söndag! <3

  8. Så snygg i den röda klänningen och eran nya hall är så perfekt. Sitter här och är lite avundsjuk :))

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg