HUR DET (EGENTLIGEN) SER UT HOS MIG

.

.

.IMG_9948-3

.
.

.

Krispigt va? Yes så här ser det alltså ut i mitt mysiga vardagsrum för tillfället… Inte så mysigt kanske:) Papp och målarbrukar och färg och knappt några möbler alls (mycket är sålt och en del undanplockat) men skåpet ni ser har fått stanna kvar och har fått sig en makeover idag för att flytta upp till Lolo och det blev faktiskt såå fint. Återkommer med pics:) Så har jag numera ett sprillans nytt zoomobjektiv så att ni kan få såna här helhetsbilder som ovan – hurra! Har inte kunnat ta bra helhetsbilder på ett par år och det är jäättekul att kunna göra det igen (har ju bara haft ett fast obejktiv dvs ett som inte går att zooma med) Näst på tur i vår make-over är att måla alla väggar i vardagsrummet vackert ljusgrå (ni ser lite av nya färgen i rummet närmast)

.

.

.

.

IMG_9958

.
.

Lolo fick själv välja färg på skåpet så klart och hon valde ljuvliga kulören Bright Paris från Nordsjö (Mammas tjej;) Mer bilder kommer när det hela är på plats en våning upp som sagt!

.

.

.

Som ni säkert förstår (och ser) så har denna bloggerska liite att göra så got – to go!

.

.

.

Ses imorgon igen snyggingar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

21 kommentarer till “HUR DET (EGENTLIGEN) SER UT HOS MIG

 1. Det blir säkert väldigt fint till slut. Vad är det för färgkod på färgen ni har målat i det ena rummet närmast i bild?

  1. Läste på Insta att färgkoden finns på Nordsjö i Västerås. Läs kommentarerna på Insta så hittar du 🙂

 2. Om man ändå hade tre rejäla rum i fil.. DET hade jag velat ha. Vi hade två stora i fil när vi bodde på Berzeliigatan i Gbg, med vackra skjutbara spegeldörrar osv, gud vad jag kan sakna den lägenheten.

  Ska bli så kul att se när det är färdigt hos er, det tar onekligen väldigt lång tid med den ytan ni har, men den som väntar på nåt gott 🙂

  Fin kväll till dig!
  Kram Catta

 3. Fantastiskt vad du kämpar på! Blir så fint. Så kul med helhetsbilder!! Trevlig kväll och tack för att du delar med dig.

 4. Det tar på krafterna att leva i renoveringsröra, jag är full av beundran! Och nu är jag spänd på att få se både skåpet och kommande vardagsrumsfövandling! 🙂 Heja dig!!

 5. Hej Petra . Blir såå fint hemma hos er. Jag letar efter färgkoden till trappen och allrummet,har gått igenom inlägg och kommentarer flera ggr men finner den inte ( är väl jag som är virrig). Kan du snälla ta den en gång till. Tack

 6. Att ta sig vatten över huvudet är inte kul. Men det tror jag du har gjort. Hoppas jag har fel!

  1. What?? Vad menar du egentligen? Petra verkar väl ha full koll på läget? Och huset fullt med hantverkare som fixar allt enligt plan.

 7. Härligt inlägg! Alltid skönt när folk bjuder på ”behind the scenes”. Ska bli kul att se resultatet! 🙂

 8. Verkligen spännande!
  Det är inte alla som har möjlighet att göra om och renovera ett helt hus på en och samma gång.
  Dessutom ett hus som redan innan var i bra skick.!
  Och att sen kunna byta och köpa helt nya möbler och diverse ting, typ bara 10 nya mattor för typ 7000:- styck…du måste verkligen ha en kärlek för mattor!?;))
  Men visst, du har ju sålt en hel del säger du, och det är ju bra att man då driver en stor blogg.
  Hoppas på uppdatering snart igen och som sagt det ska bli spännande att se det nya. Du är bra på det du gör och har god smak.

 9. Hej Petra!
  Du får väldigt många frågor på din blogg som du profilerar som en av Nordens största inrednings och livsstilsbloggar. Tyvärr uteblir dock oftast svaren. Att som läsare gå tillbaka och hitta svar i dina tidigare inlägg är inte lätt eftersom du har över 3000 okategoriserade inlägg. Man orkar inte bläddra igenom alla dessa inlägg för att få svar på en färgkod etc som du KANSKE har svarat någon läsare på som undrat. Jag tror att du som har en så stor blogg som du själv beskriver den, hade vunnit på att fixa till alla dina gamla inlägg så de hamnar under respektive kategori, så hade du förmodligen sluppit mååååånga frågor! Och definitivt underlättat för dina läsare. (Inga läsare – ingen blogg…)
  Med vänlig hälsning,
  JennyAnn

  1. Ett tips är att googla! Googla House of Philia + vad du nu vill veta. Så hittar du 99%.

 10. Allt blir bara så galet snyggt. Är själv mitt i renoveringen av 2 sovrum varav tonårskillen är målat med Nordsjös vita. Nu har vi plötsligt ändrat oss jag o min fjortis :)) och är lite sugen på den färgen du målade i Trulles rum. Har du lagt ut färgkod/namn på den än? Kanske jag missat i all renovering som pågår. Hade varit kul att få åka och kolla på nyansen.
  Hoppas du har liite tid över att svara så jag kan gå vidare snabbt 🙂
  Kram Bella

 11. Åhh jag tycker att det är så roligt när du visar lite ”vanliga” bilder, att allt inte behöver vara så himla perfekt och stylat HELA tiden!
  Ni har det jättefint, men det är skönt att se att det är lite stökigt ibland också.
  Ha det så gott!

Comments are closed.