”NYGAMMALT” INNE HOS LOLO

.

.

.

IMG_0005-3
.

.

Tadaaa! Nu är skåpet jag nämnde att jag fixat igår på plats uppe hos mellanskatten. Och yes, det är ju det gamla vitrinskåp-tittskåp från Baazar som fått sig ännu en omgång färg och även nya mässingsbeslag. Mattan på golvet har jag fått frågor om och det är samma som i allrummet nämligen en silkesloom från Carpetvsita.se

.

.

.

IMG_0021-2

.

.

IMG_0011-2.

.
IMG_0050-2

.

.

IMG_0066.

.

Det är som sagt Lolo som valt färg (Nordsjös gråblå Bright Paris) och den passade jättebra till det som redan fanns på plats (Kartkudden, som matchar Ikeatavlan och National Geograpicjordgloben, är fyndad på Åhlens:)

.

.
.IMG_0018-3
.

.

Och idag har skatten och hennes bestie hjälpts åt att fylla skåpet med med sånt som en fyrapluttare gillar. Jag hade köpt två nya fina glasboxar dagen till ära (Fann dem på Mästerblomman) att fyllas med finheter. Och på dörren hänger den nya söta strykta avslutningsklänningen från Ralph Lauren (fyndad hos Kidsbrandstore) som väntar på att få användas imorgon då det ääntligen blir sommarlov! Sommarlov, smaka på det ordet liksom. Mmm, finns det någon härligare:)

.

.

.

.

.

Bonsoir!

.

.

.

.

Kurrrr låter det i min mage just nu då jag liksom helt glömt bort att äta idag! Kan bli så när jag har en del att göra och jag kan verkligen gå på minimalt med energiintag hur länge som helst. Blir liksom varken sur eller trött:) Hur som helst så blir strax utemiddag i solskenet och det har man ju längtat galet mycket efter. Att sitta ute och äta utan att frysa, så himla mysigt:) Grillad kyckling i pitabröd med tillbehör står på menyn, musmfillibabba…

.

.

.

Ha nu en fab kväll alla bloggisar och njut av sommaren!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “”NYGAMMALT” INNE HOS LOLO

 1. Helt ljuvlig färg hon har valt, skåpet blev ju fullkomligt underbart! Ett jättevackert rum har hon fått, helt enkelt! Kram till duktiga dig <3

 2. Jättefint, men vore jag dig( bara tips i all vänlighet) så skulle jag byta plats på skrivbordet och skåpet:)

  1. Tack men vi har provat det och skåpet tar ljus och det är mindre mysigt att ha skrivbordet så och ryggen mot fönstret. Mindre fengshuit I believe:)

 3. Det där är ju det bästa tycker jag, göra om gammalt till nytt, och det blev ju urtjusigt! Min lilla har ett gammalt skåp i sitt rum (som hon har som garderob) och det målade jag i nästan precis den tonen för ett tag sedan, en härlig gråblå färg, kanske aningens mörkare än detta. En väldigt behaglig färg som är svår att tröttna på 🙂
  Jättefint rum hon har Lolo, och klänningen var ljuvlig!

  Kram från en trött mamma som fått alldeles för mycket sol på sig idag.. Härliga sommaren har ju kommit!!
  Catta

 4. Allt i hela huset så galet vackert!!!!
  Skrivbord, IKEA? Och två stolar sååå smart!

 5. Vilket drömrum!! Känns ju bara urmysigt på alla sätt. Lyckliga LoLo:) Härligt att få fira sommarlov, det var ju nåt alldeles extra det! Kram/tanja

 6. Kan bara instämma i kören och ja du gör det så fantastiskt fint och har så god smak så jag vet inte vad! 🙂 Såg spegeln på insta och blev nyfiken på vad för slags fästanordning du donat med till den runda stora spegeln…du får gärna visa baksidan av den om du vill! Tack för all inspo och ha en underbar sommar med de dina! Kram

 7. Fantastisk fint! Takk for all inspirasjon, kjære Petra. Ønsker dere en riktig god sommer! Klem

 8. Hej!

  Åh vad Lollos rum blev fint!
  Jag bara måste fråga – hennes sängbord är helt underbart…går det att köpa någonstanns eller är det gammalt? Så kul att få följa hur fint det blir i ert hem:0)

 9. Så fint det blev! Jag måste fråga vilken färg det är på väggarna? Jag håller på att göra om min dotters rum och hon vill hålla samma färgskala som Lollo.

Comments are closed.