SOMMARLOOOOV

.

.

.

IMG_0068-2
.
.

Mellanskatten på sommaravslutning i klänning från RL och kofta från Gant och blomkrans från Glitter

.

.

.

Bonsoir!

.

.

.

.

Ja nu äntligen! Äntligen är det sommarlov för alla mina tre skatter och ikväll har vi varit på Lolo´s och Trulles fina skolavslutning i solskenet. Eftersom de går en på en skola med dans och musikinriktining så bjöds det som alltid på mycket fin sång (blir alltid lite  tårögd av de där klassiska sommarpsalmerna) och sen så dök ju bästa mormor och morfar upp med tårta där på skolgården så att vi kunde ha riktigt sommarkalas när vi kom hem igen. Mysigt mysigt:)

.

Nu (äntligen) sussar alla trötta barnen så sött i sina sängar och jag ska också krypa ner nu jag med zzzzz med en bok och hoppas på sovmorgon imorgon (inte såå stor risk eftersom hantverkarna då kommer prick kl 7 precis som de gjort varje morgon den senaste tiden…:)

,

,

,

Sov nu så sött alla så ses vi imorgon igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “SOMMARLOOOOV

  1. Vilken härligt somrig bild! Man minns ju själv den härliga känslan av sommarlov, även om det var en herrans massa år sen nu 😉

    1. Kan inte se bilderna jag heller, vi verkar vara några stycken som inte kan se bilder hos någon som bloggar hos Elsas Entourage. Jättetråkigt ju!

  2. Åh vilken sötis! med blommor och allt! Minns den där känslan när man fick sommarlov. Så härligt!

  3. Hej.
    Det går inte att se några bilder hos dig från min dator. Inte heller hos Emma – Att vara någons fru. Mvh Emma

  4. Helt nydelig er hun. Men er hun ikke litt for ung for å ha en Louis Vuitton veske?

Comments are closed.