MEN VAD ÄR DET FÖR LAMPA

.

.

.

IMG_0252-8 .

 

.

Ja nu är köket näästan klart! Fattas någon front där och någon liten list här och så ska vi ju få en ny diskbänk och jag letar fortfarande efter en ny stilig kran… Ni som följer på Insta har ju redan sett glimtar från köket och många har undrat vad det är för lampa som hänger där i taket? För alla som undrar så kan jag berätta att det är en mycket maffig sak från Watt & Veke. Lite bökig att få upp var den men väl värd det besväret. Jag tror nog Watt & Veke tänkt den lite annorlunda (den ska hänga på ett annat vis enligt bilderna och ha andra lampor) men jag gjorde en egen variant (ja man gör ju som man vill) och älskar den! Är suuuperfin tänd med de där spotsen kan jag berätta (och jag har hittat den hos Modesto)

.

.

.

.

IMG_0269-3

.

..

.

.

.

IMG_0255-10

.

.

.

.

Yes det är lite kvar som sagt men snart är vi i mål med ”bageriet”! (kallas numera så för att det är den känslan man får där inne. Lite Gotlandsbageri korsat med ett amerikanskt filmkök:) Är så himla kär i vårt nyfixade fräscha kök och jag återkommer med info o detaljer i fler inlägg. Är det någon undrar över något så fråga gärna och jag lovar att svara (ni vill säkert veta fler saker än bara lampan om jag gissar rätt;)

.

..

.

Nu ska jag kila ut till solen och mina sommarlovslediga skatter igen men återkommer snaaart!:)

.

.

..

KRAM

.

..

.

.

19 kommentarer till “MEN VAD ÄR DET FÖR LAMPA

  1. Super fint <3 gillar allt! Har undrat såå länge, den vita flätade skålen som är med på lite bilder från ditt kök, vet jag kommer från Gotland men undrar vad prisklassen är på den. Har velat ha den så länge.

    Kram och tack för all fin inspo som du ger!

  2. Å vad fint, minns det dock som jättefint innan också, har du någon före och efter bild kram Louise

  3. Hej! Jag har för mig att du skrev i ett inlägg att du skulle lacka luckorna i köket gråa. Jag ör nyfiken på vad som fick dig och ändra dig?

    1. Men de är gråa, jag har inte ändrat mig. Jämför mot taket så ser du skillnaden! Luckorna är målade i en av Kvänums grå kulörer som heter Dimgrå:)

  4. Kolla på kökskranen ”Oras La Cucina Alessi” ser lite ut som den vore gjord av ett tillböjt rör men med touchen av italiensk lyxig design : ) tycker den skulle passa super i detdär köket!

  5. Så fantastiskt fint! Jag förstår verkligen att ni är nöjda! Och vad roligt med ”helhetsbilder”. Jag sitter verkligen och funderar ibland på hur allt i ert hus hänger ihop :-). -Som om det vore ett världsproblem :-)))!

  6. Jeg undrer også på hvilken korg det er som syns på kjøkkenbildene 🙂

  7. Bageriet har en ren men ändå varm stämning. Här skulle jag själv vilja jobba!

  8. Så väldigt väldigt fint!!!Jag undrar var du köpte marmorskivan till köksbordet!? Och.. Körde du klinker på golvet? Det är inte vinyl eller? Så glad i din blogg!
    Önskar dig en härlig helg!

  9. Snyggt resultat Petra. Jag har ställt frågan tidigare men jag provar igen då:)
    Undrar över färg/nyans som du använde till Trulles rum? Renoverar själv i fjortisens rum och allt är vitt men vi funderar på just en annan färg.
    Kram Bella

  10. Beautiful, dream kitchen. Only the ceiling lamp is somehow strange put on.
    And…I don’t have any question, but do answer on other people’s questions as you promised.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg