BEAS GARDEROB FRÅN OLIVER FURNITURE

.

 

.

z (1 av 1)-11..

.

.
.

Kom på ikväll att jag ju inte visat er Beas toksöta garderob som hon har uppe på sitt rum sen någon månad tillbaka! Hon är såå glad över den (och det är ju jag också:). Ordning och reda är det numera på alla små kläder i detta ljuvliga skåp. Märket är danska Oliver Furniture (om någon är sugen på en likadan så finns de ex här på Sleepo)

.

,

z (1 av 1)-12

,.

.

.
.

Bea fick ju ta över Truls rum och när vi letade en ny garderob till detta rum så kände jag att det var detta skåp och inget annat som gällde (har ju spanat på söta Oliver Furnituremöbler sen Bea föddes typ:) Och det blev ju så bra och garderoben passar precis där i nichen.

.

.

.

.

.

Todelooooo!

.

.

.

Här har ni typ världens mest förvirrade bloggerska just nu tror jag! Var helt övertygad att det är tisdag idag och trodde tills nyss att kl är runt 19… Och den är 21.30 istället… Och alla sommarlovslediga skatter här hemma är vakna och sitter just nu och tittar på Sommarlovreprisen där uppe. Ingen ordning på någonting med andra ord! Men det är väl så det ska vara när det är sommarlov kanske, att alla dagar flyter ihop och att vardagsordningen försvinner totalt)

.

.

Idag har vi hur som helst haft en mysig dag som bla innehöll besök på Beas nya skola (liten börjar ju nollan i höst. Ja det är inte klokt men så är det) och en utflykt på landet till Kungsbyn och sen glassmumsande nere i hamnen. Men nu är det nog ändå sängen som gäller för de där minsta där uppe tror jag nog (om de inte redan somnat i soffan:)

.

.

.

.z (1 av 1)-14

.

.

.

.

Ha nu en fin sommarkväll alla!

.

.

KRAM

.

.

.

.

7 kommentarer till “BEAS GARDEROB FRÅN OLIVER FURNITURE

  1. Så vacker garderob, och den ser ut att rymma mycket! Älskar också den där gulliga kjolen som hänger på dörren, hur söt som helst… <3 Ha en fin kväll, från en som önskar att det redan vore helg igen 😉

  2. Å så fint! Har samma tapet liggandes hemma som skall upp i dotterns rum. Lite nyfiken bara- har du tapetserat alla väggarna eller??

  3. Otroligt fin tapet! Jäätefint! Jag vet att du skrivit det förut, men kan inte hitta inlägget.
    Vad är det för märke på tapeten?
    Tack på förhand!

  4. Vacker tapet! Mina flickors rum ska tapetseras inom kort och den här tapeten känns som ett självklart val. Men vad heter tapeten?

  5. Supervackert rum! Blir så himla inspirerad när jag ser bilderna. Vill gärna också veta vad tapeten heter/märke och var jag kan få tag på den.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg