LITE MAKE UPMAGI

.

.

.

IMG_0522
.
.

Måste bara tipsa er bloggisar om dessa ”trolleriaskar” jag fick med mig från butiken Harmoniq när jag var där förra veckan. Det var min fab vän Arman (som driver Harmoniq) som sa ”att dessa produkter måååste du ju bara prova”. Så det fick blir ett liten uppgradering av make-upgarderoben:) Jag köper inte så ofta make up men jag tycker det är hur kul som helst. Speciellt sådant som är sprillans nytt och spännande:)

.

.

.

IMG_0523

.
.
Den ena asken som fick följa med hem till mig är denna Novalash 25 Hour Cream Shadow Triptygh i paletten Garden of Eden (finns askar i fem olika teman och färger tror jag) Alltså den här produkten måste ni bara ha nästan. Iaf om ni använder ögonskugga;) Jag har själv så svårt att hitta skuggor och pennor som sitter länge, ja som inte lägger sig i veck och fina linjer runt ögat eller som asorberas och bara försvinner efter ett tag.

.

.

.

IMG_0527-2

.
.

Dessa tre krämskuggor sitter som berget! Såå fina! Och även ögonpennan som är den bästa jag använt. Såå underbara färger och detta ögonmake-upkit får hela PPPPP av mig, blir perfekt speciellt i sommar när det är varmt och sminket gärna ”flyter”..(ja detta tycker jag helt ärligt, jag har alltså inte fått ersättning för att skriva detta:) Sen så är det ju inte ett minus att allt är så galet läckert packeterat och att de tre krämskuggorna är så lättarbetade, nästan som att måla med akvarell (Ni som också målar med akvarell förstår vad jag menar:)

.

.

.IMG_0453-2-2

.
.

Jag och den fina skuggorna/ögonpennan på

.

.

.

.IMG_0529-2

.
.

Den andra ”trolleriasken” är denna; Anastasia Beverly Hills Contour Kit i färgen Medium to tan (riktigt bra bronzefärger på sommaren) Dessa sex olika skuggor och highlighter använder man för att liksom skulpturera ansiktet. Ja så där som stjärnorna ofta gör ni vet:) Hur kul som helst och ja, det funkar faktiskt! Man kan göra en hel del med detta konturkit vänner…:)
.

.

.IMG_0437-3

.
.

Jag med ”konturer” och andra ”higlighteffekter” från Anastasiaasken. Här har jag en soft dagmakeup men på kvällen kan man ju ta i lite mer om man vill. Det jag gjort är alltså bla att jag markerat kindbenen och näsan med de mörka skuggorna och sen lagt highlighter och vill ni se mer om detta så kolla här (och så har jag mycket riktigt målarfärg på händerna också och det har jag typ haft non stop de senaste månaderna:)

.

.

.

Make upen ovan hitter ni alltså hos Harmoniq (tror faktiskt att de är de enda som har de där tokbra skuggorna) och detta får bli kvällens lilla sommarmakeuptips!

,

,

,

,

KRAM

.

.

.

.

11 kommentarer till “LITE MAKE UPMAGI

  1. Vill tipsa dig om att jag just inrett nys växthuset i Rute Stenungsbageri, vet att du brukar hänga där!
    Hoppas du gillar nys växthuset
    Trevlig sommar
    Instsgram decorinterior
    WWW,petitedecor@blogspot.com

  2. Alltså, helt divine är du!! Dessa färger var verkligen underbart snygga på dig! 🙂

  3. Kommentar till bordet på instagram: var hittar man Airy som matbord? Googlar man så får man bara upp soffborden.

  4. Vi är nog många som är rätt besvikna på att aldrig få några svar på enkla frågor som ställs. :/

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg