TUR & RETUR BUNGENÄS

 

.

.

.

IMG_1798-5
.
.
IMG_1795
.
.IMG_1932-2

 

 

IMG_1822-2
.
.IMG_1825-3
.
.IMG_1829
.
.IMG_1948

.

.

IMG_1950

.

.

IMG_1958
.IMG_1899-3
.

 

IMG_1901

 

 

IMG_1889

 

.

IMG_1878

.
.

Pics från denna sommarmåndag! (och om någon undrar över min dagens så har jag denna ByMB-pullover från Modesto och ett par gamla shorts från Soaked in luxury och sneakers från New Balance och min väska är från See by Chloé. Lolo och Bea hade klänningar från HM och koftor från Gant och vill ni veta varför Bea har simglasögon på torra land så är det ”just her style”:)

.

.

.

.

Heeeej sommarbloggisar!

.

.

.

Mår ni bra!? Hoppas det:)

.

.

Här på öjn är det bara fint och jag ligger just nu raklång nere i vardagsrummet och är såå mätt efter att ätit alldeles för mycket av lillbrors magiskt goda chili till middag. Alltså han är ju bara såå bra på att laga mat min bror, mumsfillibubba:)

,

,

Idag har vi som ni ser varit i Bungenäs som ligger inte alls långt från familjens sommarpärla här på norra ön! Ett jättemysigt ställe där man bara får cykla (eller gå så klart;) och cyklar finns att låna för den som önskar. Bungenäs har två restauranger och ett litet fik och så kan man visst bo där också. Väldigt skönt och asvlappnad stämning finner man där som på så många andra ställen här på ön. Stort gilla på det:)

,

.

.

Ha nu en finfin kväll snyggingar så ses vi imorgon igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

15 kommentarer till “TUR & RETUR BUNGENÄS

 1. Hej! Åh, så härligt ni ser ut att ha det där borta! 🙂 Snälla, vill Du svara på detta med den runda spegeln. Vad har Du för diameter på Er? Vad är tjockleken?
  Skulle bli så otroligt glad om Du ville besvara den enkla frågan. Det gör min dag!

  Ha en fortsatt trevlig semester!

  1. Ledsen men jag minns inte exakta mått:S Hm, Tjockleken är nog som en vanlig spegel och diametern runt 1 m. Måtta vad som passar bäst i strl på just din vägg är mitt tips!:)

   1. Tack för svar! 🙂 Svenskt tenns speglar ligger på antingen 115cm i diam eller 150cm i diam och tjockleken på glas finns mellan 3-6mm. Tippar på 3-4mm kanske på denna spegel. Tänkte att Du beställt den största på 150cm eftersom priset för den hos Svenskt tenn ligger på 7200:- och Du nämnde att den går på ca 8000:- och mycket billigare om man gör en ”kopia” via en glasmästare. 🙂 Antar att Du bara har en finslipad kant.
    Jag har beställt en spegel på 105cm i diameter, känns ganska lagom.

    Ha en solig dag!!
    Kram

 2. Jättefina bilder. Jag undrar lite om du vet vad det är för konstiga byggnader i bakgrunden på 4e bilden? De är långa och smala. Ha det bäst i den kommande värmeböljan.

 3. Älskar barn med egen stil 🙂 såna är mina också. Min treåring fick låna smink från syrran och mycket smink blev det…

 4. Ser helt underbart och nästa vecka är det vår tur att anlända Gotland. Ska hojta till om vi springer på varandra. Kanske fjantigt men saknar hjälm på lilla Bea där bak på cykeln.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg