IDAG FIRAR JAG DEN HÄR MANNEN

.

.

.IMG_1999-2

 
.
.

Världens bästa i grönsaksträdgården här utanför:)

.

.

.

.

.

Todeloooooo!

.

.

.

.

Hurra hurra hurra hurra – idag är det pappas dag! La familias hövding, den vise, de kloke, den obstinata och den genomsnälla ”Frenchie Löfven” som vi alla älskar så mycket. Vi har startat dagen med barnteckningar och paket och sång och tårta och snart blir det iväg på lunch på någon restuarang i närheten. Solen strålar och vädret är tippelitop!

.

.

.

IMG_2013

.

.

.

Beas uppvaktning till morfar: ett poträtt:)

.

.

.

.

(och om ni undrar var jag tog vägen igår så var det i n t e min teknikdag. Vi hade en jättemysig dag i Visby men när jag skulle ta några pics blinkade kameran ilsket charge battery. Typiskt typiskt. Och sen när vi kom upp så var det fullt upp non-stop här i sommarpärlan så jag hann helt enkelt kika in till er vänner!)

.

.

.

Ha nu en fab lill-lördag!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

5 kommentarer till “IDAG FIRAR JAG DEN HÄR MANNEN

  1. Heisann, skjønne du! Først må jeg bare si at jeg vet dette ikke handler om noe av det du skrev i innlegget ditt. Jeg synes du er en helskjønn person og ei utrolig vakker jente. Når det er sagt ønsker jeg å tipse deg om mitt siste innlegg der jeg har lagt ut noen bilder av meg jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre. Celluliter og strekkmerker over det hele! Jeg har også skrevet om et tema jeg hadde bestemt meg for å aldri gjøre.. putt putt, overskriften er:

    Jeg er drittlei av å se innlegg som omhandler en såkalt ”ekte kropp”!

    Ønsker deg en fantastisk onsdag videre, og håper ikke det ble altfor mye ”reklame” fra meg her nå.. Lots of love!

  2. Gratulerer til pappaen din i dag! Og du, vil du være så snill og si navn og merke på veksthuset på Gotland? Håper å få satt opp er i år og likte veldig godt dette 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg