LOVELY LOVELY LOVELY

.

.

.

IMG_3099
.
.
IMG_3095-2


.
.
IMG_3054-3
.
.

Bada bada bada. Varmt och svalt och basta och ånga och skrubba och smörja. Det är vad det hela går ut på här. Och inte mig emot, mmmm så härrrligt det är. Ovan myser jag och Bea i vårt egna badevarelse här på hotellet. Vi har en egen bassäng som fylls på med nytt vatten hela tiden och precis utanför fönstret seglar den enorma Finlandsfartygen förbi (man kan nästan höra musiken och sorlet:)

.

.

.

.

.

Hallå bloggisar!

.

.

.

.

Just nu befinner vi oss i baren och H har beställt en japansk Pina Colada till moi som smakar..ja vi kan nog säga att originalet är bättre:) Annars äter vi och dricker mycket gott och japanskt non stop och maten här är verkligen så bra (Och den känns dessutom ganska hälsosam så man kan äta lite extra;)

.

Idag har jag fått en ansiktsbehandling (Fin fort tror jag den hette) lång skön spamassage med aroma och jag känner mig precis som gelé nu. Mjuk och soft och varm. Och Bea kan numera laga egen jättegod sushi, så stolt och nöjd med det (vi köpte ett litet sushikit med knivar och tillbehör för barn så hon kan bjuda Trulle och Lolo hemma sen)

.

.

.

.

.

IMG_2957.

.

Ljuvlig Ankdumpling…

.

.

.
IMG_3142-3

.

.

Vackra kimonos…

.

.

.

IMG_2883-3
.
.

På gång i pysselrummet…

.

.

.
IMG_3130
.
.

Nyttiga godsaker i loungen…

.

.

.
IMG_3128


.
.

En sushikock i miniformat…

.

.

.
IMG_3140
.
.IMG_3138.
.

Yasuragi behandlingar…

.

.

.

IMG_2917-2

.
.IMG_2920-2-2
.
.
Och happy mycket relaxed bloggerska med Lidingö i bakgrunden
.
.

.

.

Nu ska vi strax gå och ”byta Yasuragirock” inför middagen ikväll haha. Mer behövs liksom inte här:)

.

.

.

.

Vi ses snart igen vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

8 kommentarer till “LOVELY LOVELY LOVELY

  1. Älskade Yasuragi…vi brukar ta en tripp dit varje år…men då utan barn. Lite egen tid utan barn å Hasseludden är ju perfekt för det!

  2. Hejsan
    Det vore väldigt kul om du kunde göra ett inlägg om er hund. Hur går det? Hur aktiverar ni honom? Hur funkar pälsvården? Måste han badas ofta? Är han på Hundpensionat när ni är iväg och han inte kan vara med? Sen undrar jag hur det funkar med alla era fina, vita möbler och inredning. Har själv två korthåriga hundar och jag tycker de drar in mycket smuts, grus och sand trots tasstorkande.
    Ha det bra

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg