ETT DRÖMRUM

.

.

.

IMG_3245-2.
.

Idag bloggisar bjuder jag på lite pics från vårat nyrenoverade sovrum! Ett svalt och skönt sovrum i lite ”hotelrumsstyle” som blev precis som jag önskat. Eftersom jag ofta får frågor om detaljer (vilket är jättekul även om jag inte är världsmästare på att svara alla gånger!) så kommer lite info till picsen här om någon kanske är intresserad: Väggarna är målade i greige från Nordsjö (färgkod och info hittar ni här) och snickerier i halvblank råvit.

.

.

.

.

.IMG_3237-3

.

Sänggavlen är en av mina absoluta favoriter här hemma och kommer från Zandvoort i Sickla (gjord efter mina önskningar). Sängbord är från Asplund och sänglampor från Belid och Flos.

.

.

.

IMG_3223
.
.

Lakanen i linne kommer från HM Home och är precis ton i ton med sänggaveln och tavlan på väggen är från Svenskt Tenn.

.

.

.

.

.IMG_3196-2

..

IMG_3230-5

.

.

Mjukaste mattan på golvet är från Fabula Living

.

.

.
IMG_3224-2
.
.

Och vi har skaffat ny fräsch och lyxig madrass från In Bed! Så himla sköööön att sova på…zzzzzz….

.

.

.
IMG_3222

.

.

I taket har denna tjusiga plafond från Modesto kommit upp (Gillar personligen inte att ha saker som dinglar över mitt huvud när jag sover:)

.

.

.

 

.

.

.
.

Tjing!

.

.

.

.

Idag är jag så där jobbigt tung i huvudet igen! Det åskar och mullrar och tokregnar just nu här i vår Småstad, så det beror säkert på det (och kanske liiite på att jag drack goda drinkar med girlsen i går…;) Och så är jag bara så grymt sugen på Maxburgare, mmmm, Ska nog be H väldigt väldigt snällt att åka och köpa denna delikatessmat åt oss (med chilicheese och så de där grymma stripsen med lök, jalapenos och smällt cheddar. Har ni testat? Kan vara det bästa som uppfunnits på en snabbmatsrestaurang) Sen får vi bara vänta på att det blir uppehåll så vi kan cykla bort till Öster Märlarstrand i eftermiddag (ser inte för ljust ut nu:S)

.

.

.

.IMG_3217

..

..

.

Sängkappan är från Mille Notti (från Sleepo) och matchande gardinen har jag låtit sy upp hos Ateljé fåtöljen i Västerås av ett fodrat Designers Guild tyg (och byrån som skymtar till vänster är en vanlig Malm från Ikea) Gardinstång i mässing är från Lind..

.

.

.

KIkar in till er snart igen med tips om mitt favoritgloss just nu!

.

.

Ha en fab torsdag snyggingar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

33 kommentarer till “ETT DRÖMRUM

 1. Alltsååå jag dör nästan så fint ert sovrum har blivit. Jag äääälskar tonerna och den lyxiga känslan. Vi ska snart också köpa ny sänggavel och det får bog bli en titt på Zandvoort innan vi bestämmer oss för er är ju så galet fin 🙂 Tack för bästa inspirationen vackra du!
  Kika gärna in på min inrednings- och livsstilsblogg också, http://www.mariellewinkler.devote.se
  Stor kram

 2. Jätte fint. Har själv mycket ljust sovrum med många stora och härliga fönster och valde en mörk grå blå färg på väggarna. Så nöjd.
  Undrar bara varför du nämner Västerås som en ”småstad” Sveriges 6:e största stad. ?????
  God afton och hoppas huvudvärk försvinner.

 3. Finns det någon möbel i ditt hem som betyder något för dig. Som du aldrig skulle göra dig av med?

  1. Nej det tror jag inte faktiskt. Inte när det gäller våra möbler. Allt är materiellt och kan då liksom inte betyda så mycket så nej jag är inte särskilt sentimental av mig när det gäller möbler:)

 4. En fab torsdag är precis vad vi har haft , typ 97 % sol, slumrat på en filt och i en solstol hela dagen och glidit omkring i en pool när det blivit lite för varmt. EN FAB torsdag helt enkelt! Kram! : )

 5. Hej. Så snyggt det blev:-) Väntar på att få ser mer från erat vackra hem. Kram/Marie

 6. Nice bedroom. I love hotel style too. Do you use all those pillows when sleeping?
  I love this colour sheme. We have same curtains. And Asplund nicht stands are so pretty.

 7. Jätte fint sovrum, hade inte förväntat mig något annat från dig heller. Jätte inspirerande
  Tack för grym inspiration . Kramar

 8. Wow vilket otroligt läckert rum =)! Min sambo som är målare blir tokig när jag visar alla fantastiska bilder från din blogg med färgkoder och annat ;). Jag bara älskar hur ni förnyat hemmet med tv rummet och allt annat!!! Bara så snyggt!

  Ha en fin sommar.

  Kram Marie

 9. Tjusigt :). Jag gillar de små guldinslagen här och där, det gör sig fint mot det grå.
  Ha en trevlig helg!
  Kram

 10. Så fint och smakfullt inrett. Har du köpt två Flos bordslampor el har den fått flytta från vardagsrummet?
  Hur ser du på detta med att blanda silver och guld i hemmet? Ska man hålla de lite åtskilda, alltså ej dem precis bredvid varandra.

  Ha en toppen dag!

 11. Jättefint! Mysigt och smakfullt på samma gång, inte helt lätt att få till alla gånger. Jag undrar om du har något överkast, eller om du bäddar med bara ”rätt till täcket”, även när det kommer gäster och så? Tycker det kan vara svårt, själv är jag lite (mycket) lat med att bädda sängen men samtidigt livrädd över att någon av barnens kompisar lägger sig där (i sina dagiskläder, typ) i ett obevakat ögonblick, för då m-å-s-t-e jag bädda om innan jag ska lägga mig 😀

 12. Hi, I love your blog and your home. Everything is so beautiful! Do you know whose fabric is in your sänggaveln? I have two chairs and the fabric would be perfect for them.

Comments are closed.