UNTZ UNTZ

.

.

.

IMG_3593
.
.
IMG_3602


.
.
IMG_3613-2
.
.
IMG_3612-2
.
.
IMG_3620

.
.

I l o v e music! Här hemma spelas det nästan alltid musik. Gärna jazz och franskt och soul och svenskt och pop och ja allt möjligt (Väldigt inne på skön soft 80-talsmusik just nu. Typ Spandau Ballet och co:) Vi har ett supersmart musiksystem från Sonos som sakta men säkert byggs ut och detta är ju bara s å bra (vi har flera Play 1 och 3 utströsslade men behöver en Play 5 med mer bas och så gärna ett par på våning två också:) Helt trådlösa är dessa och högtalarna är verkligen suveräna fast de är små (och supersnygga) Det senaste tillskottet är en sprillans ny ”1:a” i köket som är helt i vitt..

.

.

.

.

Heeeeej Fredag!

.

.

.

.

Hemma igen efter en tur ut på landet och en sleepover i tjusig husbil minsann! (En speciell upplevelse och lite rymdskepp-båtkänsla på det nästan:) Nu väntar poolbad och kanske en liten shoppingtripp till Hufvudstaden (har inte riktigt bestämt mig men jag har hittat något som jag bara m å s t e ha. Snaaart:)

.

.

Annars är det bara finfint här i vår Småstad trots att det blåser ute så att parasollen välter (Fick precis springa ut i 100 för att rädda krukorna här!) Hoppas allt är bra med er också kära bloggisar!? Berätta gärna vad ni har för er ni också, det är så mysigt att läsa era hälsningar<3

.

.

.

Önskar er alla en underbar dag så ses vi snart igen!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

22 kommentarer till “UNTZ UNTZ

 1. Ja, visst är musik något måste hemma :). Håller fullt med dig!
  Ja, vad händer här.. absolut ingenting just nu.. sitter och inväntar att sambon kommer hem från jobbet så efter två veckor borta ska vi mysa massor!! Ikväll väntar grillning hos sambons bror med familj, alltid lika trevligt.

  Ha en superfin fredag!
  Kram

 2. Jag sitter på jobbet och kikade in för lite vardagsglam under lunchtimmen 😉 Kan du tipsa om några trevliga utflykter, platser, roliga butiker, matställen etc. i eller kring Västerås? Min kära mor fyller jämt i dagarna och som present tänkte jag ge henne en mor & dotter-dag! Vi bor i Uppsala så Västerås ligger på lagom avstånd. Vi båda gillar shopping, inredning och god mat, funderade på en avstickare till Skultuna. Vi kommer ta oss runt med bil så det behöver inte prompt vara supercentralt…Vore jättetacksam för tips! 🙂

  1. Många tycker Västerås är en jättetrevlig shoppingstad.
   Allt ligger samlat och det är lätt att ta sig fram. Många trevliga restauranger och massor av fina uteserveringar att äta lunch/fika på. Lättast parkerar man i något av de stora parkeringshusen och sedan STROSAR man runt i stan. Det finns allt ifrån de stora kedjorna (i galleriorna) till mindre, personliga butiker längs t.ex. Köpmangatan. Skor, kläder och inredning hittar man där.
   Titta gärna på sidan: http://visitvasteras.se/
   Där kan du få mer tips och idéer 🙂

 3. Ja musik måste man ha. Vart köper du dina sonos? Har tittat lite efter dem men jag tror att allt sådant där är så svårt så jag har inte slagit till än. Antar att man kan få all hjälp man behöver där man köper dem. Jag står inte ut med dåligt och svagt ljud utan botten. Är det bra och kraftfullt ljud i de här? Snygga som sjutton är de ju och kostar en del har jag förstått. Ha en fin helg.

  1. Jag är också ganska kräsen när det och det är bra tryck i dessa små rackare:) Men vi behöver lägga till en 5:a för att det ska bli optimalt i vardagsrummet tror jag. Våra Sonos har vi köpt på Hifiklubben i Västerås och där är de jättetrevliga och hjälpsamma.

 4. jaaa, blåsten idag är inte att leka med. MEN: SOL! 😀 haha kram & ha en fortsatt fin dag!

 5. Här gick jag precis på semester!!! Äntligen är väl sist men nån måste vara det 🙂 ikväll blir det grillat.

  Ha en fin kväll!

 6. Hei og takk for at du leverer en så inspirerende blogg:-) Blir alltid så glad og ”peppet” av å lese! Jeg lurer på hvor du kjøper de fine og tøffe printene dine? Finnes det en nettside? Skal snart flytte til nytt hus og ønsker meg noe nytt og annerledes på veggene! Sommerklem fra meg:-)

 7. Så himla fint du har det hemma.
  Här målas det en hel del om dagarna, mest utomhus. Älskar att få det vitt och fräscht (förra ägaren gillade visst brunt 😉 ) Imorgon en tripp med familjen till Kolmården så ja, semesterdagarna betas av i ett rasande tempo.
  Kram 🙂

 8. Vi har haft sonos ett bra tag, och jag kan bara säga att det gillas starkt här hemma. Då vi har musik både inne å ute. 🙂 kramizz Laila

 9. Sonos är precis hur bra som helst. Vårt hus är fuuuult med Sonos, ja i princip i varje rum tom i tvättstugan och i badrummet, helt genialisk lösning. Här på ”västkusten” har vi haft en skön dag med ngt varmare temperatur än i går. Nu väntas en helg med 80 års fest, ska bli skoj, kommer inte ihåg när vi var på vuxenfest sist utan kids. Ha en go helg!!

 10. Det hade varit gulligt av dig om du ville ge lite tips på skön fransk musik.

 11. Hej! verkar vara ett bra system, snyggt var det också. Men ska det inte vara trådlöst? Ser att det finns kablar från högtalarna.

  Är det Flos Glo-Ball Basic 1 som syns på fönsterbrädan? 🙂

  Ha en solig dag!

  Kram/Nadja

 12. jag sitter och kurar i ett regnigt malmö, men vad gör väl det när jag duttar med ansiktsmask, dricker te och min lilla bebis sover nöjt intill?

 13. Vi är också Sonos frälsta. Bästa är den vi har i badrummet. Vi har skaffat en sub och det blir extra tryck då. Högtalarna fungerar trådlåst sinsemellan men de måste ha el flör att fungera.
  Bakat dina Kalljästa danska frukostbröd. Lika genialiskt som Sonos. Baka är mysigt nu när det regnet ute.

 14. Hej hej.
  Älskar verkligen våra sonos!!!
  Men jag MÅSTE verkligen ha en hel vit. Vart har du köpt den? =)
  Kramis

 15. Om man tycker om ljud och design ska man titta på OD-11 istället för Sonos. Snyggare och låter betydligt bättre. Utställd på MOMA och en design från 70 talet som som fått en uppdatering med ny teknik. Kolla fjärrkontrollen!!! http://www.orthoplay.com

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg