IL PLEUT

.

.

.

IMG_3655-3
.
.

Här myser vi inne just nu! Hänger i alla rummen i fil och lyssnar på musik (som ni ju vet) och läser böcker och magasins och mumsar godis medans regnet strilar ner utanför. På soffbordet i mittenrummet ligger en ny fin bok om olika Design Hotels i världen (som gör mig helt galet sugen på att åka iväg på en weekendtrip någonstans) och på den står ett billigt och härligt doftljus från HM Home och doftar precis lagom och gottgott (detta är ett tips!)

.

.

.

.

Heeeej Lördag!

.

.

.

.

Yes nu är vi hemma igen efter en lång cykeltur på små vägar här i vår Småstad! Vi har svängt förbi torget och domkyrkan och Svartån och ända bort till Kolonistugeområdet som kanske är det sötaste någonsin. Små små välskötta dockhus med torn och vimplar och med fantastiska prunkande trädgårdar och små bryggor efter ån och Bea och Lolo ville ha ungefär alla när de blir stora:) Sen uppför kullen till Vallby där man plötsligt är på landet fast mitt i stan och där det finns gamla gårdar och gärdsgårdar och hästar och getter och små affärer och personalen går i sekelskifteskläder och där det också så himla mysigt. Så förbi godisaffären på vägen hem för att köpa lördagspåsar och precis när vi var hemma igen innanför dörren kom regnet!

.

.

.

.

.
IMG_3680-2

.

.

IMG_3645
.
.
IMG_3671
.
.
IMG_3659-3

.
.

Så nu vet ni vad vi gör här hos oss:) Ikväll blir vi bara hemma och jag ska strax sätta igång med middagsfixet som blir hemmagjorda Canneloni med zucchini och emmentalerost i gräddig vitvinssås, mmmm….

.

.

.

Önskar er alla finingar en härlig kväll! (Trots alla monsunvarningar!:S)

.

.

.

,

KRAM

.

.

.

.

14 kommentarer till “IL PLEUT

  1. Godkväll finaste P!!
    Tack för fin inspiration som alltid. Vore kul om vi kunde få receptet på din lördags middag, lät så himla gott. Trevlig kväll!
    Mvh Kamilla i Örebro

  2. Här mumsar vi också på godis 🙂 Är det den tavlan du köpte på Gallerix ?

  3. Så fint hemma hos dig! Vad är färgkoden på de grå väggarna?
    Mvh caroline

  4. Åh! Varifrån är den häftiga tavlan som ser ut att föreställa en takpool på Manhattan? Vill se mer av alla dina smakfullt utvalda fotografier, det är så himla inspirerande! 🙂

  5. Hej! Tack för en jättebra blogg! Vad har du för färg på väggarna? Det är en djungel att hitta rätt nyans men den här var verkligen jättefin!

  6. Hej! Får man fråga var mattan är inköpt? Jag är på jakt efter en liknande…

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg