THE DREAMMONKEY

.

.

.

IMG_3751
.
.

Här sitter jag just nu! Och är ganska så sur, ja så att klockorna stannar nästan. Grrrr. Ja jag kan faktiskt vara på dåligt humör jag med (veeet att ni inte tror det hehe men det händer nån gång då och då:) Varför är jag nu det undrar ni kanske? Men jag vet inte riktigt. K a n vara så att det är  måndag och för att honey har slut på sina semester from idag…(men hur tråkigt!?)…och att skatterna varit lediga i evigheter och är ganska så uttråkade vid det här laget…och att vädret är inte det bästa…(så man kan inte åka till stranden vilket de helst av allt vill) Men men, det sura går väl över snart, solen börjar åter stråla och skina (det gör den ju faktiskt redan om jag tänker efter) och jag blir mitt liite mer positiva själv igen…

.

.

.

IMG_3762-2

.
.

Något som gör mig liiite gladare är iaf mina fina stora gladturkosa keramikkoppar från Fide Fajans som jag köpte på öjn tidigare i sommar. Visst är de bara för härliga? Älskar den där färgen och de är ganska underbara att sippa latte ur. Och apan! Apan som jag shoppade på Posh Living på Mood igår får mig också att smila. På tok för dyr egentligen så det fick bara bli en men någon dag ska de vara ett par (Har nämligen önskat mig just såna klassiska knasiga ljusstakeapor hur länge som helst)

.

.

.

.

Nu ska jag försöka roa mina små (otåliga) darlings här hemma men kikar in till er snart igen snyggingar med ett superbra tips!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

23 kommentarer till “THE DREAMMONKEY

 1. Vem går inte bananas i detta väder…. grrrrr
  Apan är ju bara såååå söt….
  Och fint med ormbunksblad i vasen… knycker genast idéen 😉

 2. Jag känner likadant. Vi beställde ingen resa i år pga att vi har precis byggt Pool och tänkte att vi skulle bada i den. Men icke man fryser ju även om det är varmt i poolen. Man längtar efter sol nu dessutom är det min sista sem vecka.

 3. Jag var en vecka i Turkiet för en månad sedan,men det räcker inte med en veckas sol på hela sommaren.Det har nu varit dåligt väder hela Maj,Juni o Juli.Idag var det höstlikt här i Sandviken!Hoppas fortfarande på att högtrycket ska komma.Har också en skitdag idag!
  God bättring till dig!

 4. Supersnyggt allting! Så rolig apa! Jätte fin! Vad är det för häftig tavla i bakgrunden? Jätte fin mugg! Kram Mia

 5. Tar kidsen till badhuset idag för om de inte får utlopp för alla energi blir de griniga. Och det är för regnigt för studsmattan nu några dagar… Energin måste bara omvandlas till hopp och lek.

 6. Jag tror man påverkas massor av denna gråa, kalla och blöta sommar! Gillar verkligen din stil och inredning och är själv sugen på Y-stolar men har svårt att hitta bord till då stolarna tar sin plats. Vad har ni för bord till era? Tacksam för svar och hoppas att du snart känner dig bättre!

  1. Vi har ett matsalsbord som precis som stolarna också kommer från Carl Hansen & son:)

  2. Vi har ett bord från Asplund (Bermuda) till våra Y-stolar. Det passar också jättebra.

 7. Åh underbara muggar från Fide Fajans! När jag åker till Gotland nästa vecka blir det ett besök. Det har jag bestämt sen läääänge 🙂

  Aporna är ju så roliga och även de superfina. Här håller vi på att renovera fönster och dörrar, passande med en regnig sommar… Nix men men det är så det är. Vi började vår semester nu så vi är sent ut! Men hoppas värmen kommer snart, fast ärligt så tror jag inte det.
  Kram

 8. Så coola e de stakarna! Vad ligger Geco-apan på nuförtiden? Runt 2000:- eller har de gått upp ännu mer kanske? Charmiga är de hursomhelst, och du kan väl ändå se det som en liten investering, den tappar nog inte i värde precis.

  Btw, hur trivs du med Y-stolarna? Har hört av många att de är väldigt obekväma, tycker du det? Är ju själv sugen på dem men blir tveksam när jag hör sånt.. Man vill ju kunna sitta länge, och bekvämt, runt matbordet.

  Önskar dig en fin dag!
  Kram Catta

  1. Hallå snygging! Stolarna är faktiskt sköna. Fick höra exakt samma som du men nej de är som vilka stolar som helst! Precis lika höga i ryggen som Thonet fast inte lika djupa i sitsen (som jag tycket var lite smådrygt med dem) och själva sitsen är ju mjukare än ex en träsits. (och yes Gecoapan kostar numera sina modiga 2999 kr…:S)

   KRAM

   1. Nja…… Jag kan inte hålla med dig om att stolarna är särskilt bekväma. Inte när man har suttit en stund iaf. Vi har köpt skinndynor till våra stolar och det gör dem lite skönare. Men ryggen… där behöver man en kudde el.dyl. om man ska sitta en längre stund. Men oj va snygga de är! 🙂

 9. Så längesen jag skrev här nu, men måste ju tala om hur fint jag tycker att ni fått det! Är lite sugen på att göra en liknande lösning med platsbyggda bokhyllor vid sidan av ett fönster jag med… Alltid mycket inspiration hos dig Petra.

  Och kopparna ja, supersnygga.

  Hoppas ni får en bra dag utan att klättra på väggarna *fniss*. Känner igen mig…

 10. Lite perspektiv på tillvaron och vad som är jobbigt kan jag förvänta mig av en kvinna i din ålder. Vad är det som är jobbigt i livet? Det måste vara svårare saker än vad du beskriver som att makens semester är slut eller att barnen är kinkiga. Välkommen till verkligheten.

 11. Till Antonia: Petra är en av de mest positiva bloggare jag följer och det gör mig ledsen att se din kommentar. Varför ska hon bara vara positiv hela tiden? Vilken människa är det? Det är väl klart att vi alla vaknar upp ibland och känner oss sura och griniga. Livet är så. Att du lägger en värdering i vad hon är grinig över låter bara bittert. Välkommen till verkligheten Antonia, även de mest lyckliga människor har dåliga dagar, tro det eller ej, och ofta är det av ganska triviala anledningar och det hör till människans natur. Nästa gång kanske du kan stötta istället för förminska.

  1. Men snälla! Kan bara hålla med Antonia! Det handlar ju inte om att vara positiv utan vad det klagas på. Skönt att någon tycker till i denna ytliga karusell!

   1. Så ni menar att alla (ja nästan iaf) i vårt land utom jag får sura lite över vädret i sommar… Och vara på allmänt dåligt humör ibland utan egentlig anledning… Eller är ni kanske aldrig är det själva. Eller så får man vara det överallt utom på en feelgoodblogg… Jag har ju inte skrivit att något i mitt liv är jobbigt (och ni vet ju faktiskt inte heller om det som ev kanske är det) En bloggare talar inte om allt som händer i livet offentligt och livet innehåller ju rätt mycket sånt också inte sant? Massor med tråkigheter och ingen kommer liksom undan… Av tonen att döma i era kommentarer så verkar ni väldigt dömande och anklagande bara för att jag berättar ärligt och talar om att jag är på dåligt humör en dag. Jag har ju ett verkligt liv jag också precis som alla andra av er:S

    P

 12. Cilla, Wenche och Antonia; kan ni inte berätta barnförbud följer Petras blogg för uppenbarligen gillar ni inte Petra. Hela Antonias kommentar genomsyrar ovänlighet och bitterhet och era andras påhejande säger ju sitt. Detta väder får alla att gnälla, oavsett hur bra/illa ställt man har det och det är banne mig tillåtet att gnälla hur mycket man vill över detta trista sommarväder och att ens kärlek ska börja jobba igen. Ni gnäller säkerligen själva mer än vad Petra gör, det skvallrar i alla fall era kommentarer om då sura och bittra människor är de som har störst behov av att trycka ner andra.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg