EN LITEN STOCKHOLMSTRIP IDAG

.

.

.

IMG_3691-2
.
.

Yes det blev en liten trip till huvudstaden idag! Även om vi nästan ser inklistrade ut där på Biblioteksgatan på picset ovan:) God mat (på Wienercafeét bakom oss) och så lite shopping och tur ut till Djurgården och sen hem en sväng till lillebror med familj, mysigt mysigt. Men nu är vi hemma igen och mina ögon går i kors nästan för att jag är så trött, zzzz, så här blir det strax kryp upp i sköna sängen och så ska jag lyssna på Sommarprat jag missat… (och min dagens var byxor och blus från Second Female om någon undrar)

.

.

Men vi ses så klart imorgon igen! Ha nu en fin söndagskväll söta bloggisar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

7 kommentarer till “EN LITEN STOCKHOLMSTRIP IDAG

  1. jag håller på att lyssna igenom alla sommarprat jag med. Älskar dem! Tänkte skriva ned små minirecensioner om dem i min blogg. Vilka i år har du fastnat för? Kram på dig

  2. Tycker de blivit så mkt det-här-gjorde-jag-idag blogg det här. Saknar tiden då du fokuserade på att visa inredning! Ni har väl gjort om hela huset, måste finnas massssor att visa? 🙂 Älskade att kika in här förr och inspireras.

  3. Kan man annat än älska vår huvudstad?! Jag har försökt förmå min sambo att vilja flytta dit i många år, men icke.. jag har även försökt få honom att flytta till er småstad istället för vår småstad som är sååå tråkig, men näe.. :-)).

    KRAM

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg