TACK TACK TACK BÄSTA SVENSKA SOMMAREN

.

.

.

IMG_4355-2-2
.
.

Varsågoda – ikväll bjuder jag på en snabb  ”kvällens” på vår entré trapp innanvi cyklade ner till hamnen! (och jag bjuder också på fräscha fågelträckhögen brevid mig där på trappsteget också:) Linnet är från  By Malene Birger, nya jeans (sååå snygga och framförallt det skönaste någonsin trpr jag) Maison Scotch Modesto, klackar Scorett, halsband gammalt minns ej varifrån och väska Mulberry.

.

.

.

.

Bonsoir amis!

.

.

.

.

Men hur underbart blev det inte nu då??! Gaaah, äntligen riktig supersommar igen… Så himla härligt. Alltså vår lilla härliga stad kokar just nu av värme och av glada flanerande människor överallt. Det är söndag men alla är nog ute ikväll och nere på Lögarstrand (stor badplats typ 5 min från där vi bor) var det nyss tokfullt av folk som grillar och badar och njuter kl 20.00 en söndag. Själva hade vi varit och ätit en härlig midddag nere i hamnen på Kajen (eller Kajplats 9, en av Västerås tre bästa restauranger) och det var så kul att det var fullsatt och 100% sommarkänsla denna kvälll. Denna lilla värmebölja som vi nu har fått behövde vi v e r k l i g e n inte sant och tack så himla mycket för den:)

.

.

.

.
IMG_4353-2

.
.

Glad bloggerska på g på vår gård! (Och yes jag fastnade med klackarna där i gräsmattan…)

.

.

.

Nu blir det det allra sista avsnittet The Fall här och en skål saltlakritsglass!

.

.

.

Men vi ses så klart imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

21 kommentarer till “TACK TACK TACK BÄSTA SVENSKA SOMMAREN

  1. Oh la la vilken läcker tjej! Jovisst är det härligt med denna sol o värme, man vill att det ska vara för eeevigt!!!

    1. Satt och tänkte precis samma sak, att varför måste du lägga till konstgjorda saker i ansiktet när du är så fin helt naturlig? Men jag tror man blir lite fartblind. Men hur som, en jättehärlig blogg, så jag menar inget illa, utan mer bara att du är finast naturlig, inte som clown silvia.

      1. Elisabeth och Elina.

        Inget har hänt med mig och mina kinder. Jag har inte gjort några injektioner på ett halvår ungefär och jag har aldrig någonsin ”sprutat in något i mina kindben”. De ser ut så här och det är genetiskt och ärvt efter mormor.

        1. Kära Petra:) skulle jag vara dig så skulle jag aldrig besvara dessa sjuka kommentarer angående ditt utseende (dina kinder i det fallet). Du är så himla vacker och välvårdad kvinna så bry dig inte om dessa avundsjuka och korkade brudar! att ha mage att överhuvudtaget kommentera någons utseende på det viset och låtsas dessutom att man menar inget illa????
          Ha en fortsatt fantastisk dag!
          Många kramar/ Helena

  2. Så himla snygg och riktigt fräsch 25ring! 😉 Å grymmesnygga armar har du också :-*

  3. Lyckliga du som har så fina kinder , jag har faktiskt fyllt i mina och blev super nöjd !! Ser så friskt och sunt ut ! Ha en go kväll kramis

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg