NATTNING

,

,

,IMG_4610-2
.

.

”Nattning” på gång! H är inte hemma ikväll så vi myste i vår stora säng (Bea somnar alltid annars i sin egna säng:) Nattlinne: Pop. Vovve: Labradoodle
.

.
,
IMG_4566
.
.

Hade shoppat lite nya kapitelböcker till skatten. För när man börjar skolan och nollan (som Bea ju gör om någon veckan) så är det bara det som gäller enligt skatten:) Sandvargen verkar så bra och klok och Lasse Majas har alla barnen gillat och boken om Fideli och Den vita stenen tyckte jag själv så mycket om som liten..

.

.

.
IMG_4543-2
.
.
IMG_4614.
.

.IMG_4552-2-3.
.

.
IMG_4501-2

.
.

Så vi läste kapitelböcker och gosade och kliade på mage (Cooper äälskar att bli kliad) och nu sover lilla Beapluttan och jag ska se en film tänkte jag! Tipsa gärna om ni vet någon bra ny på I-tunes som är så där romantisk och härlig och bara soupertjejig (gäller att passa på liksom haha;)

.

.

.

Önskar er en fab lill-lördagskväll vänner! (För det är väl onsdag?:S Är vääldigt snurrig när det gäller veckodagarna just nu känner jag:)

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “NATTNING

  1. Så mysigt! Vi har fortfarande det som rutin här hemma fast dottern är tio, så mysigt med den stunden på kvällen innan hon ska sova. Den vita stenen ääälskar hon fortfarande!!! Brukar kalla henne för Fiddeli för hon är lite lik henne 🙂
    Hoppas du hittar nån bra film! Vi såg Still Alice för lite sen som var sååå bra! Fast den är mer gråtmild då;-)
    Kram Anna

  2. Åh, jag minns det som igår när kidsen ville mysa i sängen med film, böcker och godis.. nu tror jag dom skulle få dåndimpen om jag föreslog något sånt :-))

    KRAM

  3. Åh, vad mysigt med Sandvargen! Mina änglar har fullkomligt älskat den… Andra kapitelböcker som jag varmt kan rekommendera är En hemlig vän, Den magiska kappan och Pensionat Vidablicks gåta av Katarina Genar, fantastiskt välskrivna och lite lagom spännande böcker som de blivit alldeles trollbundna av. Hoppas att Bea gillar sina nya böcker!

Comments are closed.