TODELOOOO FRÅN MISS CLARA

.

.

.

IMG_4678
.IMG_4681
.

.

Pics från vårt tokcoola rum här på fräscha Hotel Miss Clara som är designat av duktiga Wingård & Co

.

.

.

.

Bonsoir mes amis!

.

.

.

Här kommer en liten kvällshälsning från mig som just nu befinner mig i hufvudstaden! Och vilken dag och vi haft! Helt otroligt härligt med ett medelshavsvarmt Stockholm och bla har vi gjort en tur ut till Grönan till Beas stora glädje.

.

.

IMG_4695

.

.

Men nu är vi tillbaka på hotellet igen och nu blir det trötta fötter högt (vi har gått hur mycket som helst idag känns det som) och massa hotelmys och magasins och gottgott som vi precis köpte nere på 7eleven…

.

.

Ha nu en fab kväll så ses vi imorgon igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “TODELOOOO FRÅN MISS CLARA

Comments are closed.