LÖRDAGSHÄLSNING

.

.

.IMG_5158-3

.
.

Jag idag! Den här trikåklänningen har jag typ levt i denna sommar – suuperskön och funkar typ nästan alltid. Både med klackar eller som ovan med sneakers. (Märket St Tropez och den finns kaanske på Modesto fortfarande)

.

.

.

Hej raringar!

.

.

.

Vilken dag! Vilken kväll! Vilket väder!!! Man blir ju bara helt överlycklig av dessa magiska augustikvällar. Kikar in en snabbis för att säga todeloooo och för att titta till er. Idag har vi bla njutit liten bebisflicka här hemma i form av min ljuvliga brorsdotter som är ett par månader gammal och fikats massa vanljbullar och solat och badat och nu sippas det rom och cola hät ute i trädgården i kvällssolen. Allt är helt okej mao och jag hoppas ni har det riktigt skönt och härligt ni med bloggisar!

.

.

IMG_5118-2

.

.

Ha det så bäst så ses vi snaaart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

.

8 kommentarer till “LÖRDAGSHÄLSNING

  1. Klänningen ser verkligen superskönt ut! Vad använder du för smink/ansiktsprodukter för att alltid se så glowing och nyponfräsch ut? Jag tror vi är många som tacksamt tar emot tips ☺️

  2. Ville bara påpeka att INGEN gissade på graviditet på basen av några sommarkilon som du själv nämnde (som jag åtminstone inte kan se minsta spår av, smal som en pinne är du) utan helt enkelt dina andra symptom som illamående, huvudvärk, trötthet 🙂

  3. Men så fint! Klänning + sneakers är verkligen superstylish och casual och bekvämt! Fina bilder av dej och kvällsljuset ser så härligt ut! Fotograferna bakom HoP borde få en eloge ibland! 🙂 Alltid så fina bilder!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg