VILKA SOMMARDAGAR!

.

.

.

IMG_5202-2
.
.

Imorse fick jag världens fart på moi och resten av familia! Vi måste ju fånga dagen n u (klockan var väl kanske 8…:) Så snabbt in med vovve och skatter och man i bilen (jo de fick klä på sig och borsta tänderna) och så for vi ner till stationen där jag skyndade in och köpte massa godsaker till frukost på Espresso House. Bagels med creem cheese och kalkonsmörgåsar och varma scones och annat gott, mmmm

.
.
.IMG_5224-2

.

.

Så stack vi iväg till ett av våra favvställen vid Mälaren. En populär naturhamn ute i ett naturreservat där det är såå lugnt och skönt och bara superhärligt att vara och där det finns varma bryggor som är perrrfekta att sitta på och äta lyxfrulle och måla tavlor (Bra vår lilla konstnär hade så klart papper och pennor med)
.

.

.

IMG_5246.
.IMG_5265-2

.
.

Vi blev kvar många sköna timmar i viken och bara n j ö t. Inte ett moln så lång ögat kunde nå och så stilla och s å varmt. Yes helt fantastiskt skönt var det (och jag blev plötsligt riktigt sugen på att skaffa en båt. Måste vara underbart att bara åka och lägga till lite precis var man vill liksom? Det såg iaf väldigt mysigt ut:) (och bikinisen är en tookgammal favorit som jag ej minns var jag köpt om någon kanske undrar:)

.

.

.

Nu är det filtajm som gäller här! Är sugen på en riktigt bra och läskig sitta-med-kudden-redo-skräckis faktiskt (tipsa gärna!)

.

.

.

Önskar er fin fortsättning på kvällen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

16 kommentarer till “VILKA SOMMARDAGAR!

  1. Vilken härlig dag ni verkar ha haft. Vi har också njutit av solen! Älskar sensommaren 🙂 Ang film så kan jag tipsa om Crimson Peak, men dessvärre har den inte kommit ut ännu. Men den ska jag se på bio, den verkar sjukt läskig! Ha en fin kväll!

  2. Åh de ser ljuvligt ut! Och du är alldeles alldeles tokfin!
    Frulle ute vid havet är bland de bästa jag vet om.
    Vi blev med båt för typ fyra år sedan. Och köpte vår andra förra året. En öppen, snabb och lagom stor för dagsutflykter ( övernattningar är nog inte min kopp just nu iallafall ) och som vi älskar att få komma iväg med den. Tycker absolut att ni ska fundera på båt! kram Julia

  3. Hej! Har precis kommit hem (kl 21 ungefär) efter promenad på stranden med hundarn. Helt ljuvligt, det bidde nakenbad i havet (inte en annan människa i närheten). Innan idag tokfyndade jag på finloppis inne i Malmö! Kram Lisa S. PS du är superfin i bikini!!!

  4. Ja lyxiga sommardagar får man fånga redan i ottan! Nu när de äntligen kommit! 🙂 Känner samma panikartade känsla så fort jag är ledig! Får ta vara på det maximalt så länge det varar liksom!

    Ser mysigt ut på bryggan! Enjoy the day! Vankas samma väder idag..:)

  5. En av favoritfilmerna där du anar men aldrig ser något är filmen (men mer som en dokumentär” ”To catch a killer” som är baserad på den sanna historien om seriemördaren John Gacy. Tycker att det är ett bra val om du har 3 timmar på dig (tror att den är lååååång) =)
    Helt värd tiden =) Kram

  6. Vilka fina bilder och du är tokfin som vanligt, till och med i bikini, hur göööör du? Själv kämpar jag med att få magen i form efter två graviditeter, har du något mer effektivt 😉 tips än plankan och core-träning? Håller tummarna för att du känner till någon tajta-till-magen-behandling sim funkar, du verkar ha superkoll på hur man håller sig snygg :-), kram från Helena

  7. Jag undrar också hur du gör för att få en så snygg mage!! =) Du måste ha en dunderförbränning – all gofika och annat sätter ju inte ett spår på dig. Blir ju avis =) Kram

  8. Härlig utflykt!!
    Vad jobbar du med egentligen?, mer än bloggen då förstås?!
    /Nettan

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg