VERKLIGEN VARDAG IGEN

.

.

.

IMG_5321-2
.
.

Lolo och söta V! Två skoltjejer och klassisar och allra bästa vänner<3

.

.

.

Todelooooo!

.

.

.

Pjuuuh, nu känns det verkligen att det är vardag igen! Det är fotbollsträningar och det är skoltider som måste passas och fruktstunder och lappar högt och lågt. Har man tre skatter som går i skolan betyder det ganska mycket info och ”lappar”. Eller schoolsoftuppdateringar som är det som gäller för Trulle och Lolo. Har era barn också schoolsoft? (Webskolsida där man gör precis allt. Sjukanmälan och kollar resultat och närvaro och meddelande till läraren osv)  Jag glömmer fortfarande s å ofta att det är där och bara där all info sker numera. Fast de har haft schoolsoft i någar år.. Tycker nog det var lite bättre med telefonsamtal och vanliga ”lappar” ändå (och ibland kommer ju inte all info som den sk på den där schoolsoft heller) Yes, nu är det definitivt slut på sommlunken och lugnet här hemma på vardagarna:)

.

. Denna eftermiddag har jag ägnat att hjälpa tweenisarna på picsen med deras nya lilla ”projekt”. Superhemligt än så länge men de har faktiskt en kul och bra idé och vi får se om de lyckas genomföra det hela. Mycket peppade och ivriga är de iaf:)

.

.

.

.

IMG_5313

.

.

Nu ska jag fixa middag här! Är själv hur hungrig som helst här. Idag blir det grillade hemmagjorda hamburgare med extra allt (Bluecheese och bacon på min) och j a g ska stå vid grillen. Händer inte så ofta här hemma (typ aldrig) så önska mig lycka till:)

.

.

Ha en fab måndagskväll nu snyggingar!

.

.

KRAM

.

.

.

.

29 kommentarer till “VERKLIGEN VARDAG IGEN

 1. Den soffan hade visst ingen vidare kvalitet- ser ju nersutten ut redan….jag hade reklamrat…

  1. Soffan har, faktiskt, en riktig bra kvalité tycker jag och speciellt i förhållandet till priset. Och den är s å skön. Den är inte nedsutten utan det är ju riktigt dun i dynorna (tänk äkta Howardsoffa) och då sjunker dessa naturligt ihop något när man sitter i den till skillnad mot soffor med konstmaterial som skum etc som är mycket stummare:)

 2. Vi har också shcoolsoft för alla tre å jag tycker det fungerar toppen! Hade dock önskat att få ett ”pling” när ny info kommer upp!

  Roligt att tjejerna har ett hemligt projekt! Hoppas dom lyckas med sina planer!

 3. Jag håller tummarna för tjejerna och deras projekt :).
  Såklart att du grejar grillningen, bra kvinnor reder sig själva ju!!
  Kram Ulrica

 4. Ja, det är verkligen mycket att tänka på och ta itu med när skolan börjar. All information, hinna prata med barnen om hur skoldagen varit, olika fritidsaktiviteter som startar mm. Har man då tre barn som alla ska få lite kvalitetstid, hinna bemöta deras funderingar, räcker kanske inte
  tiden till riktigt. Förälderns/föräldrarnas arbetstider är långa och stressen och otillräckligheten finns där. I ditt fall tycks det som att du har en högst rimlig arbetsbörda…. kommer väl
  knappast hem efter en tuff och lång arbetsdag? Hinner planera för en mysig grillkväll en måndagskväll, kanske också att planera för något nytt projekt i det perfekta hemmet? Ursäkta mig men det är en aning patetiskt med både innehållet i bloggen och alla kommentarer.

  1. Tråkigt att du tycker bloggen och tydligen jag är patetisk. Det får du ju tycka men du kanske inte behöver leverera dina tankar? Utan kanske bara sluta läsa helt enkelt? Vill bara påminna dig om att en blogg är ingen exakt verklighetsskildring. Den är bara en liten liten glimt från ett liv. Du har ju faktiskt ingen aning om hur mycket och hur länge jag jobbar, hur mycket ansvar jag har och för vad och hur mycket tid jag spenderar med mina barn etc. Eller hur mitt liv ser ut, om jag kanske har skäl att vara hur stressad som helst över saker du inte har en aning om och hur alla de andra 22 timmarna på mitt dygn ser ut som jag inte redogör för här på Hofp.

 5. Fick inte med något positivt i mitt förra inlägg. Självklart tycker jag att du tar fantastiskt fina bilder. Du är superduktig på inredning och kläder. Du delar ibland med dig av goda recept. Det jag saknar är bilden av ett liv och en familj som känns mer verklig och som inte bara speglar en ytlighet och instängdhet.

  1. Om du saknar detta här så tycker jag du ska läsa andra bloggar som tillfredsställer dig bättre. Jag måste ju driva min blogg på det sätt j a g önskar och jag vill att den ska vara trevlig och härlig och inspirerande och ytlig och göra mina läsare glada och det uppskattas ju av många. Att den ska vara positiv, precis som jag är.

 6. Men jag är inte bitter, eller vad säger du INGRID. Det är ju inte tvång på att följa den här bloggen.

 7. Hej!
  På bilderna i dina senaste inlägg tycker jag att du ser genuint lycklig ut. Vad skönt att du lyckats bygga upp en tillvaro som du och (förmodar jag) din familj trivs med.

  Vänliga hälsningar,
  Kristina

  Med vänlig hälsning,
  Kristina

 8. Härliga bilder och att läsa din blogg känns positivt 🙂 Soffan ser riktigt skön ut! Varifrån är den? Kram

 9. Hej! Känner att jag måste sprida lite kärlek här inne!
  Älskar din blogg, tycker den är inspirerande och äkta!
  Ha en härlig dag med familjen!

 10. Förra året hade sonens klass en blogg där lärarna skrev det mesta som hänt samt påminnelser om lappar som skulle in och d.y.l. Toppen!
  Det där med massor av lappar känner jag dock igen. Jag har ”bara” två skolbarn men känns som man nästan får skrivkramp efter allt man fyllt i… ”Dagens papperslösa samhälle”…haha 😉

 11. Jag håller på att frenetiskt gå igenom min mail för att se hur man loggar in på den nya sidan där all info kommer för Lilleman. Förra året fick vi veckobrev på papper, men nu har de övergått till en sida på webben. Söta de är bästisarna. Kram Annika

 12. Fantastiskt bra kommentar av Emma här ovan, det är verkligen exakt så, ingen vet egentligen någonting om vad andra människor kämpar med i sitt liv.

  Och precis som du Petra svarat också så är en blogg bara en liten titt in i någons liv, och varje blogg har sin egen utformning utifrån vad blogginnehavaren önskar förmedla. Vill man förmedla vardagslivets alla med- och motgångar så gör man det, vill man förmedla sitt intresse för t ex inredning blandat med ”feel-good” i största allmänhet så gör man det.

  Sen för att ändå göra ett försök att förstå Ingrids kommentar längre upp här så tänker jag att det skulle kunna vara så att man går in här och läser var och varannan dag, och till slut känns det som att man tittar in till en kompis. Kanske har man följt bloggen i flera år och sett barnen växa upp, man har sett en massa olika projekt startas och färdigställas i hemmet osv osv. Och då kan jag förstå att man känner att man vill veta mer. För man förstår ju att det finns mer att veta, och det blir som att ha en bästis man inte vet så mycket om egentligen. Men det är ju så att man måste respektera den gräns bloggaren drar, att hen inte berättar om alla vardagsbekymmer betyder ju inte att de inte existerar.

  Nu när jag skrivit världens längsta kommentar, och min första här inne tror jag, så vill jag bara passa på att säga till dig Petra jag inspireras så mycket av dina fina bilder, du gör ett fantastiskt jobb med din blogg. Om det är feel-good du önskar förmedla så lyckas du verkligen. Och ni verkar vara en fantastisk fin familj, önskar er all lycka och forsätt skriva precis som du gör <3

 13. Tack för en fin inspirationsblogg! Jag undrar var den fina kudden med det grönaktiga mönstret kommer ifrån?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg