EN DAGENS BY LINDEX

.

.

.

IMG_5407-3.

.
.

Så här ser dagens ut! (Eller halva dagens, började med en annan outfit imorse som plötsligt blev för varm:) Ny grön blus och jeanskjol från Lindex och boots RM Williams. Gillar både ”armégrönt” och sköna snygga blusar och så där lagomlånga kjolar så detta känns som ett riktigt bra och väldigt prisvärt köp! Skulle hemskt gärna vilja ha en orange toksnygg väska i höst också, typ en sån här… Eller någon liknande och liite mindre pricy orange går också bra:)

.

.

.

.

Tjingeling!

.

.

.

.’

Busy dag idag! Med bla produktfotografering och spännande möte nere på stan med ”team Småstaden”. Har fått en nytt uppdrag som jag ska försöka genomföra på bästa sätt. Eller genomför det ju hela tiden då jag ofta försöker få er läsare att få upp ögonen för vår fina lilla (eller lagomstora) stad Västerås. För jag älskar verkligen ”min” stad och att bo just här där vi bor, nästan mitt i kärnan:)

.

.

Nu ska vi dock åka ut till ett av köpcentrumena utanför staden och det är för att det ska handlas (har ju glömt att beställa från Mathem!) och ätas Chillboxglass  dvs youghurtglass i lådor med massa tillbehör som bara finns på ett ställe och som skatterna äälskar (och som jag lovade dem som muta här för en stund sen… A mama got to go what a mama got to do liksom!)

.

.

.

Ha nu fin kväll vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

12 kommentarer till “EN DAGENS BY LINDEX

 1. Finns en orange väska från Tiger of Sweden på kampanj på Campadre just nu, litet tips bara ifall du vill kolla in den 🙂

 2. Hej!

  Jag undrar var du har köpt din köksklocka, min har precis stannat… 🙂

 3. Snygging! Grönt är ju bara för snyggt, min favvofärg och blusen var ju bara helt ljuvlig. Googlade fram dina inlägg från New York, ska dit om tre v och fira födelsedag! Jag och tvillingsyrran fyller typ 27 (40) och åker med våra barn och makar. Hur mycket jag längtar? Typ jäääääääääääääättemycket.

  Tack för en härlig blogg!

 4. Lite väl murriga färger, än är det ju sommar;) Men du tycks ju vara lika snygg i allt. Kängorna skulle jag gärna ha!

 5. Snygg outfit Petra Vad heter modellen på Rm bootsen och var har du köpt dem

  Super härlig och inspirerande blogg har du Tack för all inspo

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg