HEMMASPA OF THE WORLD

.

.

.IMG_5548-2

.

.

Hemmaspa på g här i mitt badrum med massa sprillans nya sköna produkter från The Body Shop!

.

.

.

.

.

.

.

Hello snyggingar!

.

.

.

.

Känner ni också precis som jag att hela kroppen behöver sig en ordentlig genom gång så här efter sommaren?! Det har ju solats och använts flottigt solskydd och druckits för lite i värmen och busats och hållts på och huden känns ju ordentligt torr nu och inte alls särskilt fräsch helt plötsligt. Yes huden behöver omsorg och skrubbas och smörjas in ordenltigt med bra produkter. Fick hem ett lyxigt hemma-spa från The Body Shop för att prova på och så härligt det var då! Tillbringade säkert 1 timme inne i badrummet imorse med att ta hand om mig och min kropp och nu är jag som en nya människa igen:) Len och huden är mättad av fukt och mjuk som en baby och doftar gott-gott-gott…

.

.

..

.

IMG_5504

.

IMG_5500-6.

.

IMG_5439

.

IMG_5531-2

.

IMG_5486-2

.

IMG_5433
.
.

Produkterna är så lyxiga och inspirerade av eleganta spa och skönhetsritualer från olika delar av världen; Hawaii, Tahiti, Polynesien; Marocko, Thailand, Afrika, Japan… Uppstramande eller renande lerinpackningar och sammetslena mjukgörande krämer och exfolierande saltskrubb och  avkopplande massageolja osv gör verkligen det bästa för huden o c h humöret. MIn favorit är Marockanska Rhassoulkroppsleran som stramar upp huden och som man sköljer bort med kallt vatten och den Afrikanska Ximeniaskrubben som gör din kropp såå len och fräsch (och som doftar u n d e r b a r t)

.

.

.

Är ni också sugna på att prova dessa nya och exklusiva spaprodukter så finns de i butik nu och var det finns The Body Shopbutiker i din närhet hittar du här!

.

.

.

KRAM

.

.

.

I samarbete med The Body Shop

.

.

.

.

.
.

5 kommentarer till “HEMMASPA OF THE WORLD

 1. Jo håller med! Kroppen skulle verkligen behövas tas hand om efter sol och salta bad! Men nu kom jag på en ide som jag själv tycker är jätte bra men du kanske inte tycker det! Men det bara slog mig att du kanske kunde byta plats med stolarna du har i köket och matsalstolarna! Matsalstolarna skulle matcha golvet i köket så bra och rottingstolarna den nya stora mattan i nougat! Tror rottingstolarna inte skulle försvinna mot mattan utan tvärtom mattan och stollarna skulle lyfta fram varandra! Jag tycker såklart att det som du har nu med är superfint! Men bara en ide och den kanske inte alls är så bra i verkligheten 🙂
  Tack återigen för en jätte härlig blogg ! Kram Mia

  1. Tack för din ide:) Dock så passar ju stolarna i köket så himla bra där och stolarna i matsalen lika bra där de står. Har verkligen tänkt efter för att det ska bli ”rätt”:) Den nougatfärgade mattan har däremot retunerats..

   Tack för snälla ord!

   1. Ja, jag håller med det passar helt perfekt som det är nu. Verkligen så fiint! Det var mest att möblera och anpassa sig till den fina mattan jag fick iden att man kunde byta. Men nu har du ju inte den kvar :-). ja jag älskar din blogg! Så upplyftande och inspirerande på alla sätt!

 2. Hej,

  De produkterna kanske man skulle prova.
  Chansar en gång till, vart har du köpt de fina skrivbordet till din sons rum?

  Ha en alldeles underbar fredag!

  Sandra

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg