SERIETIPSET

.

.

.

cat
.
.

.

.

Heeeej Fredag!

.

.

.

Hur har ni det på veckans absolut härligaste dag!?:) Här det bara fint och jag kikar in en snabbis bara för att ge er litet serietips. Ifall ni kanske missat denna goding till romantisk-komediföljetong som gått på SVT i sommar. Nu finns hela säsong 1 av Catastrophe på SVT-play och en säsong 2 ska visst vara på gång och det hoppas jag v e r k l i g en. Är ju helt kär i denna lilla galna serie som hade premiär i England tidigare i år. Avsnitten är bara 30 min så man betar lätt av alla på ett par dygn (det gjorda jag iaf, kunde bara inte sluta titta) Serien handlar om amerikanen Rob som är på besök i London i affärer och då gör en kvinna, Sharon, gravid efter en vecka av intensiv dejting (eller ja sex:) Den här serien är så där skönt crazy rolig och tonen är rejält rå men superhärlig och man kan inte annat än att bli kär i nästan alla knäppa personligheter (det är ett gäng udda typer om man säger så) Så dagens serietips till er som vill se något annorlunda och kul – Catastrophe!

.

.

Ses snart igen girrrls!

.

.

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “SERIETIPSET

 1. I KNOW!! Både jag och mannen sitter på helspänn och bara V-Ä-N-T-A-R på nästa säsong!
  FANTASTISK är den! 🙂

 2. Hej, ja den är underbar och utspelar sig kring Broadway market i London, ca 3 minuters promenad från min dotter… Så roligt när vi kände igen oss i alla utomhusscener. Coola områden i Shorditch om man planerar Londonresa. Kram Inger

 3. Tack för tipset! Hur har jag kunnat missa den. Det ska jag genast ta igen. Ha en superskön eftermiddag och kväll. Kram Annika

 4. Haha…bästa serien ju. Så skön. Här friteras det thai vårrullar för fullt. Bästa fredagsmaten och längtar tillbaka till vårt andra hem i massor. Go fredag på er allesamman

 5. Håller med!
  Helt underbar, älskar engelsk vuxenhumor som denna. Och perfekt med korta avsnitt. Längtar till omgång 2.

 6. Tack för tipset! Den seien har jag helt missat. Jag missar lätt både program & serier på just SVT har jag märkt. Kollar i regel oftare vad som går på övriga kanaler. Fastnade dock för serien Our Girl (handlar om en tjej som tar värvning & blir skickad till Afghanistan & så lite kärleksdrama =) som gick på SVT för en tid sedan. Det får bli mitt tips till Dig! =)

  Trevlig Helg!

  Kram Linda

 7. Bästaste serien! Med en humor helt i min smak, hjärtlig men rå.
  Maken och jag har sett alla avsnitt och längtar big time till säsong 2.

  Ha finfin lördag!
  Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg