COOPS ÄR OK

.

.

.

IMG_5673-2
.
.

På plats i hästmeckat Strömsholm!

(och i fantastiskt vackra ridhuset bakom mig red jag lektion med min ponny en gång i tiden:)

.

.

.

.

.

.

Tjingeling bloggisar!

.

.

.

.

.

Tack så himla mycket för all omtanke om vår lilla doodle! Och jag kan berätta att han nu faktiskt är helt ok. Vi var ute på Strömsholms djursjukhus (inte alls långt från Småstaden) och efter lång väntan där och konsultation så kom vi fram till att det nog bara var något olämpligt han ätit och inget som fastnat (som förra gången..). Och faktiskt, bara av att å k a till djursjukhuset så blev ju vår kille plötsligt mycket piggare när vi var där och ville busa runt och äta och vifta glatt på svansen. Märkligt men helt underbart skönt så klart! Alla vill ju att vår lilla söta nalle ska vara frisk och glad och sig själv:)

.

.

.

.
IMG_5737

.
.

Jag och mina två busiga sweeties

(Jag: skjorta Gant, nya supersköna jeans Twist & Tango (Modesto) och sneakers New Balance. Bea: tröja från RL och skor + kjol från Zara)

.

.

.

Nu ska jag och Bea och Cooper titta söndagsfilm här i en hög i soffan, mysigt mysigt.

.

.

.

Hoppas ni har en fin söndagskväll alla!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

7 kommentarer till “COOPS ÄR OK

  1. Vad bra att det inte var något allvarligt med honom! En av våra labradorer Zorro har tyvärr inte haft lika tur. Massa operationer har han gjort. Ostekondros, skadade korsband, mm hemskt att se när de har ont. Men idag mår han bra och är en busig 7 årig labbis! 🙂 Ha en fin dag!

  2. Hej! Googlear för fullt på fina ljusa putshus då vi är i färd med renovering av vårt 50-talshus i Nacka. Hittade dina fina bilder från ert vita hus efter fantastisk makeover! Kan du dela med dig av NCS koder för fasad, foder och grund? Tack på förhand,

    Anne

  3. Hej, så skönt att det inte var något allvarligt fel på ”nallen”! Men borde man inte klippa bort lite av hans ”lugg”, en hund vill kunna se klart och tydligt precis som en människa. Bara ett tips i all välmening! 😀

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg