I RECEPTIONEN

 

 

.IMG_6008-3

.

..

.

Tänkte att jag mååste ju visa er min nya lilla arbetsplats!

.

.

.

..IMG_6010-10

.

 

.

Skrivbordet från Asplund kom ju (äntligen) nu i veckan så nu kunde jag äntligen fixa till det sista. Och det är ju så härligt när det blir lite precis så där som man tänkt det.

.

..

.

IMG_5967-3.

.

Bord är alltså från Asplund och tapet från William Morris och lampa från Gubi och vas från Åhlens

.

.

..

IMG_5949-3

IMG_5970

.

.

Så nu har vi en reception! Ja så känns det faktiskt:) Vill ju ha lite ”lyxig boutiquehotellkänsla” här hemma och med skrivbordet mitt i rummet så blev det vääldigt mycket mer sån känsla (och jag lovar – det är så härligt att kunna sitta där och ha full koll istället för att bara titta in i en vägg) Och när la familia glider runt här i vårt casa sitter jag där och jobbar och bloggar ”mitt i smeten” och har full koll:)

.

.

.IMG_5955

.

.

.IMG_5989-2.
.

Lite nytt i fönstret: boxar från Lagerhaus, burk från Åhlens och stor härlig kruka med stoor växt från Mästerblomman nere på stan (kruka Olsen & Jensen) Papperskorgen från Svenskt Tenn, matta Carpet Vista och stol Vitra.

.

.

.

IMG_5993

.

.

Härrrlig fotokonst har jag hittat på PiQmo! Älskar lite drömska tavlor…

.

.

.

IMG_5984.

.

Pennburk, block och sax shoppat på NK (Hay) Vas Åhlens.

.

.

.

Ikväll har vi mormor här på sleepover (H är bortrest) och just nu sitter vi uppkrupna i soffan och tittar på Tina på 4:an och myser. V ä l d i g t skönt att ha lilla mamsen här just nu känner jag. Mamma är alltid mamma<3

.

.

.

Ha nu en fin kväll vänner så ses vi snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

 

32 kommentarer till “I RECEPTIONEN

 1. Vilken underbar tapet i hallen – ja allt är jättefint men tapeten, tillsammans med panel och moderna möbler, blev jag kär i. Förstår att du gillar att sitta just där 🙂

 2. Så fint! Jeg har sett på de teppene selv fra Carpet Vista. Passer de fint til hvite lister og tak? Er det mer hvite enn off-white?

 3. Oj så klassiskt-snyggt det blev! Jag ser ingen sladd från sladdboxen, är den trådlös eller nått? Vad är det för märke/modell du har på den? Köpt var?
  Tavlan du har i trappen som är från Gallerix, vad har du för mått på hela tavlan, respektive passepartout och motiv? Du kanske hade kunnat vara gullig och mäta åt mig? 🙂
  Har frågat om detta förut, men du kanske har missat det.

  Ha en trevlig helg!!

  1. Petra har svart dette på instagram under bilde av hennes nye arbeidsplass 🙂 ”Jag har tejpat sladden under skrivbordet och sen ska jag skaffa någon liten vit sladdbox för att själva kontakten i( och dra sladden under mattan)”

 4. Alltså Nadia med tusen frågor! Har du missat att Petra som driver denna blogg har burnout?! Jösses alltså ”jag har frågat förut men du kanske missat det”….
  Googla på ”empati” vetja. Morr!

  1. Jag är inte den enda som undrar saker här! Googla empati själv vettja, du som hoppar på folk!
   Tror nog Petra själv kan känna efter om hon vill/orkar besvara frågor. Annars dumförklarar man ju nästan henne.

   Hon har en populär blogg och ska man fortsätta blogga och visa bilder etc. så kanske man får räkna med nyfikna själar som inte menar något illa!
   Om det är för jobbigt så kanske man ska pausa bloggen på obestämd tid.

  2. Herregud ada, får inte ens kommentarsfältet användas till att ställa frågor?? Ska man bara skriva komplimanger där eller?
   Jag håller med Nadja och det är INGEN som tvingar Petra att blogga och ingen kan tvinga henne att svara på frågor heller.

 5. Hoppas att du blir bättre snart. Jag blev kär i stolen, snälla, var kommer den ifrån?
  Tacksam för svar.

 6. Hejsan! Det är första gången jag lämnar kommentar här men du har verkligen en fantastiskt mysig blogg som är en ren glädjekälla och inspiration att kika in till.
  Hoppas du mår bättre.
  Tänkte passa på att fråga om de färgerkoder du skrivit om gällande din sons fina rum och hallen.
  Undrar om det möjligtvis kan vara så att SU glömt skriva ut kommatecken på dem? Jag var nämligen in för att ta ut de som färgprovburkar men enligt butiken trodde de att de var felskrivna och kunde därför inte hjälpa mig.
  Om du orkar och vill skulle jag vara så otroligt tacksam om du vill kika på det och möjligtvis lägga in dom på nytt. Du har verkligen fingertoppskänsla för att få till det!!
  Må gott och ta hand om dig
  Varma hälsningar Mia

 7. Stylish as always! Like also a wall photo.

  My God ada, relax and calm a little bit. Petra didn’t have burnout. Just relax.

 8. Det är väl klart som korvspad att Petra har ngn slags burnout. Och jag behöver inte ”lugna ner mig”: Jag står för min förra kommentar och tycker att Nadias kommentar var totalt olämplig just då. Helkorkad i den situationen.

  1. Du är vass i dina egna kommenater! Inte ödmjukt för fem öre att nervärdera en annan människas funderingar och kalla denne för korkad! Jag skrev aldrig mina frågor i inlägget om panikångesten, då hade man kanske varit lite okänslig! Att hon ev missat min och många andras frågor är inte en elak kommenta. Jag lider absolut inte brist på empati, men du borde tagga ner! Stava gärna mitt namn rätt om du ska nämna det. 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg