BALETTBEA

.

.

.
IMG_6022-6

.

.

Beatrice redo för höstens första balletlektion! Hon gillar verkligen balettskolan och framförallt gillar hon fröken Liz. Populära Liz är från Danmark och är gammal (jag hade samma fröken i Beas ålder!) och sträng men hon är pigg som jag vet inte vad och ger flickorna beröm OM de är duktiga och gör helt rätt. Lite av den gamla skolans balettfröken men det gillas av både Bea och Lolo (när de får beröm så vet de liksom att det är på riktigt:)

.

.

.

 

IMG_6019-2


.
.

Äppel ger energi! Beas jacka är från Barbour (fyndad på Kidsbrandstore.se) och stövlar från Hunter (Miinto) och balettkläder från Dance och Gymshopen i Stockholm.

.

.

.

.

.

Hallå vänner!

.

.

.

.

.

Har ni det fint denna lördag!?! Det har jag:) Just nu befinner jag mig i myspysen uppkrupen i sängen medans H fixar lunch en trappa ned och på Spotify spelas French Radio (ä l s k a r  det där smidiga Sonossystemet) Lite trött och seg är jag kanske fortfarande  men det känns helt ok! Och så fick jag reda på något igår som jag måste fundera på i lugn och ro och smälta ordentligt.. (ja det är hemligt men så är det ju i ”bloggvärlden”, lite måste man få behålla för sig själv ni vet:)

.

.

.

.

IMG_6034-2

.
.

”Hm, hur var det nu igen man gjorde?”:)

.

.

.

.

Måste åter igen tacka så otroligt mycket för alla hälsningar, sms och mail som jag fått den här veckan. Ni är så himla fina som peppar och delar med er av era erfarenheter och kommer med råd och tips. Så otroligt gulliga tjejer det finns och det gör mig så glad. Var riktigt stolta över era varma hjärtan!

,

,

,

Nu ropar H att maten är klar här so got to go!

.

.

.

Men vi ses snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

14 kommentarer till “BALETTBEA

 1. Vilken ljuvlig ballerina ❤️ Och vilken himla fin jacka och stövlar… Och balettkläder… Och hela söta Bea såklart!
  Ha en mysig lördag!

 2. Vad fin är! Så skönt att du mår bättre och bättre & tar det lugnt! Jag vet att du redan skrivit att du med säkerhet inte är gravid men så som du mår mådde jag vid mina graviditeter i början! Men lite panik och svårt att andas och seg. Lite som panikångest. Önskar dig en lugn och fin helg! Cilla

 3. SötBea:)
  Spännande med lite att fundera på! Tänk bara på dig själv dock, så du inte tar på dig något som gör att du tröttar ut dig. Så länge du orkar och du tycker det är kul, kör på, men tänka på det är nog smart:)

  Kram på dig och trevlig lördagskväll!
  Susanne

 4. Hej fina du! Så modigt o bra att du vågade/vågar berätta vad som hände dig. Tyvärr är ju ”sådant här” fortfarande lite tabu, kan undra varför när det är så otroligt vanligt! Har själv haft problem, men varit öppen med det hela tiden! Själen är skör och jag tror att ångest är lite själens sätt att säga ifrån. En terapeut sa en gån till mig att om du lägger handen på en varm platta som drar vi hastigt undan handen för att inte bränna oss. Själen har ju inte samma möjlighet utan ”knackar väl på” lite så här för att påminna oss om att ta det lugnt och vara snälla mot oss själva o ta det lugnt. Många kramar Lisa S

 5. ’Fundera på i lugn och ro och smälta ordentligt’…. Oooops.. Det låter onekligen som något som skulle kunna vara glädjande, men också något omtumlande? ☺️

 6. Fint att höra att du mår bättre, hade lite att läsa ikapp här.

  Det är nåt visst med ballerinor, eller hur! Min har dansat sedan hon var fem, nu tolv och tycker det är lika kul. Spännande att nu också har fått börja med tåspetsskor!

  En fin söndag till dig! Kram Jenny

 7. Så söt liten baletttjej =) Min äldsta tjej på snart 4 år började på balett nu efter sommaren & tycker att det är jätteroligt. Och det är faktiskt nästan lika roligt som Mamma att än så länge få vara med inne i salen och titta på =)

  Och nu blev jag grymt nyfiken på din ´´hemlis´´…=)

  Ha en fin söndag fina Du!

  Kramkram

 8. Vilken gullig ballet-tjej <3 Väcker fin-fina minnen hos mig, eftersom min egen dotter också var med i den svängen 😉
  Skönt att höra att du tar hand om dig,"tyvärr" är ju vi kvinnor väldigt duktiga på att ta på oss en massa och försöka ro iland en hel del och det blir ju ibland för mycket, och det är inte alltid " kroppen orkar det huvudet vill " . Så, bra att du lyssnar på kroppens signaler och sen försöker hitta en balans som fungerar bra för dig <3
  En stor styrkekram till dig och samtidigt vill jag ju bara säga att ditt hem blivit såååå fint och är en stor inspirationskälla just nu när jag också känner att jag vill göra om, även om det i mitt fall handlar om att "skala ner" , dra av och få till det lite mer sobert och lite mindre "lyx-bohemiskt" 😉 du har bra smak och en skön stil och receptionen är verkligen pricken över i:et 🙂
  kram igen,monica i Rom

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg