SÖNDAGSKVÄLL HOS OSS

.

.

.
.IMG_6046-13
.IMG_6071-2

.
.

I vårt vardagsrum ikväll! Flyttade upp det gamla satsbordet (mormors från början) i brist på vårt nya soffbord…

.

.

.

.

.

Todelooooo snäckor!

.

.

.

Idag har jag haft en sånd är riiiktigt mysig dag! Lång morgonpw och sen lunchdate nere på stan och lite shopping och lite bullbak med Beabus (alltså vilka bullar – ni får recept imorgon) och fixat lite på gården och det har ju varit s å härligt väder. Soligt och så septemberskönt och vi har haft fönstrerna på vid gavel här ikväll för att det varit så varmt.

.

.

Nu ska jag natta liten skrutt här och sen blir det söndagsfilm (och ett glas chai och någon bulle till minsann) och jag har blivit lovad axelmassage med extra allt och det ser jag verkligen fram emo!t (händer inte för ofta;)

.

.

Så det är vad som händer här på vår gata i Småstaden ikväll – hoppas ni har det riktigt söndagskvällsmysigt vad ni än gör bloggisar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

24 kommentarer till “SÖNDAGSKVÄLL HOS OSS

 1. Helt underbart, ljuvligt fint – som alltid! Du skulle bara veta hur mycket du inspirerar mig, TACK och stor kram på dig!

 2. Skönt att du har haft en härlig o skön dag!! Du ger mycket inspiration med dina fina bilder. Kram till dig!

 3. Hej Petra.Kan titta hur länge som helst på alla vackra bilder du lägger upp på erat hem. Det är så snyggt & stilrent. Ta väl hand om dej. Kram & god natt./Marie

 4. Åh vad spännande med bullrecept! Hoppas på ett morgoninlägg så jag kan använda ditt recept till morgondagens bullbak… Kram, ta hand om dig❤️

 5. Hej Petra har du namnet på dina fina siden mattor ? Den som du har på bilden här och den som är på övervåningen i tv rummet. Jag tycker dom är super fina och tänkte beställa .

 6. Så fint ni har det! Tycker du det är ok att blanda mässing färg med kromat/silver? Ser ut som ni har det 🙂 Jag tycker det där är himla svårt, tacksam över din åsikt. Ha en fin dag! Kram

 7. Fina Petra! Och ditt F I N A hem! Ren magi. Vart ifrån är den soupersnygga mattan? Kram på dig

 8. Underbara golv. Är det ursprungsfärg eller har ni behandlat golvet med något speciellt för att få denna fina färg. Även mattan är underbar, köpt var?

 9. Hej!
  Kan inte du snälla ange vilken färgkod ni målad väggarna med? Den grå färgen är så himla härlig verkligen. Samma sak med färgerna i ditt sovrum där det är tvåfärgat. Otroligt tacksam om du kunde hjälpa mig! Tusen tack!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg