SUNDAY SUPPER

.

.

.IMG_6285-5

..

.

Middagsfix på g! Vad det blir? Mexikanskt… (Många frågar om vårt rutiga köksgolv Det är en matta från Forbo Forshaga och att vi lät lägga in denna är bland det bästa vi gjort här hemma tror jag. Det är mjukt och skönt att gå på, det är superlätt att hålla snyggt efter hundtassar och stökiga skatter, det är tåligt och soupersnyggt och ljust och ja det är bara s å praktiskt. R e k o m m e n d e r a s)

.

.

IMG_6295-2

.
,

,

Helgbuketten som står på marmorbordet är bara s å fin tycker jag… (älskar ju riktigt spretiga buketter:)

.

.
.IMG_6309-2..

.

Gammalt favvoförkläde med engelska rosor: Leilas Generals Store

.

.

.

IMG_6363

.

.

.
.IMG_6291-2

.
.
.

Är ju ett riktigt fan av smaker som lime, chili, vitlök och koriander.. Mmmm. Yes starkt och syrligt och smakrikt får det hemskt gärna vara om jag får bestämma! Vanliga tacos är ju inte det allra roligaste direkt  men det finns ju såå mycket annat gottgott man kan göra när det gäller Mexikanskt/amerikanst och jag blev så glad när jag hittade nya boken Tacobook. I den finns många härliga recept på tacos och tillbehör och carnitas osv osv (som inte har något med klassiska röda tacopulverpåsar att göra:) Mumsfillibabba.

.

.

.

.

Hoppas ni njuter söndagen ordentligt girrrls – vi ses snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

17 kommentarer till “SUNDAY SUPPER

 1. Sååå fint kök ni har!!! Marmor, love it!!!
  Å håller med fg, den boken skulle man ju vilja bara för att den är så dekorativ:)
  Kram Anna

 2. Så fantastiskt fint ni har det! Tack för att du delar med dig. Det förgyller tillvaron för oss andra! 🙂

 3. Härligt att du är tillbaka här igen, men kom ihåg att ta det lugnt också 🙂
  Åh, jag älskar ”vanliga” tacos och kan lugnt äta det en gång i veckan, men såklart att omväxling förnöjer 😉
  Kram och ha en fin vecka!

 4. Har letat just efter en sådan grå- och vitrutig matta. Kommer du ihåg vad den heter? Kram 🙂

 5. Så fantastisk fin den mattan, men i affären sa de att allt syns på den och jobbig att just hålla ren, så jag blev så besviken. Så de rekommenderade en annan. Är det så att allt syns? Tack för inspirationen du ger genom din blogg 🙂

 6. Ert kök är verkligen fantastiskt och jag kan hålla med om att vanlig tacos inte är superrolig. Mitt tips är isf att göra egen tacokrydda, otroligt mycket godare faktiskt 🙂 Ha en fin dag!

 7. Hur tycker du att det är att ha marmor i köket? Blir det lätt fläckigt? Jag ska själv renovera snart och har fått höra att det inte rekommenderas att ha marmor i kök just för att det är så känsligt mot bland annat syra.

 8. Hej!
  De allra godaste tacos, fajitas och burritos jag ätit åt vi i New York. Att margaritas serverades till gjorde inte saken sämre. Guacamolen var otrolig
  Kram Susanne

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg