DET LÖRDAGSPYSSLAS

.

.

.
IMG_6224.

.

IMG_6210-6


.
.

.

Det skapar loss i matsalen! (Mesta pysslet hittar vi på Panduro)

.

.

.

.

.

Tjingeling lördag!

.

.

.

Har ni det fint!?

.

.

Här har vi haft en riktig mysig och soft lördag i vår Småstad! Själv kickade jag igång den tiidigt med en lång pw med Copperlicous runt Småstaden (yes i spöregnet..:) Sen hem och baka lite färskt bröd till frukost och efter det blev det en tripp ned till Bondens marknad på torget för att köpa lite godsaker (det är ju s å mysigt med den där lite gammeldagsa marknaden med olika stånd med närodlat) Sen lunch och dansträning och mysigt fikabesök och nu ska jag strax dra igång med middagfixet här hemma (kalvfilé med potatisggratäng och kantarellsås, mmmm..) innan vi sticker ned på pa city igen och Kulturnatten (årligt kulturevent i Småstaden) och spanar in Lolo som ska uppträda! Efter det blir det mycket troligt ett Hemmakvällbesök och smågodis och en riktigt bra film innan vi prommar hem igen. Som sagt, edn riktigt soft och mysig lördag är det som gäller hos oss idag!

.

.
.

.
IMG_6219

.
.

Yes mina girls här hemma älskar verkligen att pyssla och måla och fixa tillsammans. Mysigt:)

.

.

.

.

Önskar er alla en riktigt härlig kväll raringar!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

9 kommentarer till “DET LÖRDAGSPYSSLAS

 1. Låter som en superhärlig lördag. Här blev det shopping på fm, sjukhusbesök och sen kalas hos syrran. Nu lördagsmys med gottis och film 🙂

  Ha det gott!
  /Fia

 2. Det låter som en riktigt härlig dag! Tack för att du delar med dig av ditt liv, högt som lågt!
  Den underbara tavlan u bakgrunden… Får man fråga vad det är? 😉
  Kram från ett soligt Örebro!

 3. Ser hur mysigt ut som helst! Alltså, jag måste få vara sådär irriterande och fråga var den fina runda spegeln kommer från?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg