DET DOFTAR YUMMIE

.

.

.IMG_6393

.

,

Det doftar så där extra gott här hemma just ikväll! H shoppade nämligen ett nytt ljus från RPL åt mig nere på stan, Poivre Frais, och det är en av de lyxigaste härligaste dofterna jag vet. Mmmmm. Love it. (I Småstaden finns dessa ljus hos Guts) Liljorna strax brevid doftar ju inte helt fel de heller kan jag lova:)

.

.

.

 

IMG_6398-2


.
.

Böcker böcker böcker. Varför har jag inte haft de framme tIdigare? Otroligt mysfaktor på en bokhylla. (Lampan är denna från Flos om någon undrar)
.
.

.

.

.

.

.

Todelooooo lill-lördagskväll!

.

.

.

.

Hu vad mörkt det blev tidigt helt plötsligt! Yes nu är det verkligen höst till 100% och det är ju bara att göra det bästa av det eller hur (Nope man kommer ju liksom inte undan:) Så fram med maassa ljus och tända sprakande brasa i öppna spisen och laga höstmat som hembakat bröd och mustiga soppor och grytor. Se mysiga, spännande och roliga nya filmer och serier tillsammans i soffan under filtar på kvällen och sippa chai och kanske klicka hem lite nya höstkläder… (höstkläder är det absolut roligaste med denna säsong och jag blir lika ivrig varje år på lite nya fina koftor, varma jackor och boots till hela la familia:)

.

.

.

.

.
IMG_6408

IMG_6379-5.

..

.


.
IMG_6395


.

.

.

IMG_6417-2.

.
.

Tom Cooperfluffet doftar gott och vaniljhjärta, nybadad som han är den lilla sötgrisen:)

.

.

.

.

Nu blir det nattning av liten skatt och läsa saga och godnattsång och kram och puss (alltid samma lilla procedur)

,

,

,

,

Önskar er alla en finfin höstkväll med lite extra mycket mys (själv har jag en ny bunke krämig Strawberry-cheesecakeglass som bara väntar i frysen på att jag ska komma och nalla!)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

18 kommentarer till “DET DOFTAR YUMMIE

 1. Herregud vad jag behöver semester nu… Jag läste ”Tom Cooperfluffet” och funderade på om det var ett annat sorts doftljus. Dör en smula nu, ha ha… Tur jag drar till Grekland på måndag.

  Trevlig onsdagskväll fina du!

 2. Ja det är verkligen så himla mysigt med hösten och allt vad det innebär:) fin han är, eran lilla voffe. Jag tror jag har frågat tidigare men inte fått svar…tavlan med ögat, vart kommer den ifrån? Må gott! Kram till dig

 3. Såååå fint!! Var kommer printsen ifrån? Har så svårt att hitta fina prints här i Usa..
  Din blogg är så härlig och inspirerande. Hoppas att du mår bättre. kram

 4. Hej Petra 🙂 måste tipsa dig om serien Prisoners Wives helt galet bra serie. Finns på viaplay! 🙂

 5. Du har ett vackert hem, det är otroligt vad detaljer gör mycket. Själv älskar jag också att ha en vit bas hemma men tycker det är viktigt att väga upp med en hel del färg i tavlor, mattor och annat.
  topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

 6. Hei Petra 🙂 Flotte og inspirerende bilder som vanlig. Bokhyllen er helt nydelig og passer så fint inn i stuen deres (som er blitt sååååå fin etter oppussingen). Ha en fin dag! Hilsen Siri

 7. printsen är ju helt omöjliga att hitta la gallerix kan du inte länka dom så man kan hitta lite lättare;) ha en jätteskön kväll;)

 8. Du har så vackert hem!

  Men kommentaren ”….mysfaktor på bokhyllan” (böcker) stör mig. Ja, böcker används som inredningsdetalj, men läser man böcker överhuvudtaget nuförtiden??? Som bokslukare störs jag av detta. Allt ska vara så lättuggat: bilder och tv-serier. Ingen kritik till dig, utan en personlig reflektion över vårt ”bråttomliv” i dessa tider….

  1. Jag ha iaf läst alla böcker vi har i bokhyllan hemma och jag tror nog att de flesta läser de böcker de köper? Det ena behöver ju inte utesluta det andra kanske. Det kan vara både tjusigt, status, läckert och intressant med en bokhylla. Vissa använder det som en ”showoff” för att visa hur beläst man är, kanske vilka genrer man gillar och vilket intresse man har och vissa tycker det bara är toksnyggt och andra anser kanske att det helt enkelt praktiskt med en lätt-tillgänglig förvaring för lästa böcker. Dock så fyller ju inte själva bokhyllan någon direkt funktion än att just ställa i n böcker man läst. Lästa skönlitterära böcker behöver ju inte finnas inom räckhåll i vardagen direkt utan det är liksom bara väldigt trivsamt och mysigt med en välfylld bokhylla hemma. (Jag läser iaf aldrig en skönlitterär bok två gånger:)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg