DONKENTIPSET

.

.

.

IMG_6418 .
.,

,

Nom nom!

.

.

.

Bonjour!

.

.

.

.

Här kommer idag ett litet, hm, annorlunda mat-tips men jag mååste ju bara hylla Mc Donalds helt fantastiska nya gourmethamburgare. Den hade visst premiär i måndags och jag har redan hunnit sluka inte mindre än två stycken (och fler lär det nog bli. Tyvärr. Kan ju inte låta bli dessa) Nej jag är i n t e sponsrad. Tycker ofta att ”Donkens” burgare är lite tråkiga och liksom same-same (är mer för Max) men detta är nog den godaste burgaren jag ätit i hela mitt liv. Lagom mycket senapssås (inte massa jobbigt fett som droppar och rinner..) och mycket nötkött och knaprigt bacon och suupergott bröd med vallmofrön. Dessutom ser den ut ”som på bilden” – hög och fluffig och f r ä s c h – I´m lovin it.

.

.

.

.

IMG_6430

.
.
IMG_6431
.
.
Min hardworking älskling kom hem till mig med lite hamburgerlunch idag! Stort <3 på sånt:)

.

.

.

Så, ska ni köra easyfix snabbmatsmiddag idag så vet ni nu att ni ska åka till närmsta Donk och shoppa Maestro Classic som får inte mindre än PPPPP av moi!

.

.

.

Nu – cykla och hämta hem min minsta lilla skolskatt i regnet!

.

.

.

Vi ses snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

12 kommentarer till “DONKENTIPSET

  1. Vet inte om det är min dator det är fel på, men jag kan inte se dina fina bilder längre. Det är bara små rutor med kryss i.
    Hoppas dom vill visa sig snart. 🙂
    Ha en fin kväll!
    Kram

  2. Imorgon har jag tänkt att ta med familjen ner på stan och se en konstutställning på kloak och sen äta mcd efteråt. Nu vet jag vad jag ska välja för burgare. Kul med nyheter, speciellt om de smakar gott 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg