SNYGGELISNYGGT FRÅN LOUISE ROE

.

.

.

IMG_6847
.
.

Tror inte jag visat er mina nya fina saker från Louise Roe? I härligt djupblått så är de ju bara såå läckra tycker jag. I glas funkar de både som lykta och vas (just nu ett av varje då fredagsbuketten med vita rosor hamnade i den största:) Är ju bara så inne på blått-grönt-aqua-turkos just nu, tycker det är så fint och fräscht och så är det så härligt med färg!

.

.

.
IMG_6840-2

.

.

Louise Roe har jag hittat i butiken By Binett för er som kanske undrar:)

.

.

.

.

.

.

Heeeej Lördag!

.

.

.

.

Hurrey – nu var både resa och hundvakt bokat! Ska bli helt obeskrivligt härrrligt att åka på semester till solen och värmen om några veckor.. Mmmm. Har ju inte mått riktigt hundra den senaste tiden som ni säkert förstått, har varit så trött så klockorna stannar, och det kommer bli underbart att bara ligga i en solstol under palmerna på en strand eller vid en pool i några veckor i smekas och varma vindar… och kanske ta en massage… och äta massor med mumsig thaimat. För yes vi ska till ljuvliga Thailand igen runt höstlovetet. Till famor och bonusfarfar och det finfina huset. Alla längtar  s å:)

.

.

Idag har vi bla varit en sväng på stan och shoppat och ätit sen lunch/middag nere på Hattis och nu är vi hemma igen och ikväll blir det bara 100% hemmamys. Tog svängen förbi Hemmakväll så skatternas godisskålar är fyllda till bredden och på köksbänken står en alldeles nybakad chokladkladdkaka och bara väntar… Massa smågodis, kladdkaka med lättvispad grädde och så filmen The Boy Next Door (när skatterna somnat:)

.

.

.

Ha nu en fab kväll snyggingar så ses vi imorgon igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

25 thoughts on “SNYGGELISNYGGT FRÅN LOUISE ROE

 1. Åh vad fint!! Gillar också blått och grönt för det är så fräscht och klassiskt vackert 🙂

 2. Så fin färg på dom. Jag letar stor matta i Aqua blå färg. Någon som vet någon ? Var har du köpt den fina bilden som är på väggen ? Ha en trevlig kväll Själv kommer jag nog somna på soffan så fort jag sätter mej i soffan. Har målat Allrum hela dagen 🙂

 3. Vet inte vad jag ska säga riktigt. Hur mår du? Hur känns det nu efter allt? Tror det är många som undrar det?
  Jag personligen upplever det som att du shoppar mer än någonsin.. Köpa köpa köpa…men det kanske är ångestdämpande? Det tror jag det är iaf. Kanske gör det gott? Kan inte tänka mig det dock..Jag tror vi alla önskar en up to date..inget kamouflerande..Kliv ur bunkern Philia.
  Hälsningar // Karma

  1. Jag tycker då att det är upp till Petra när hon vill släppa in och när hon inte vill. Bara för att hon öppnat dörren en gång så betyder det ju inte med automatik att alla är välkomna precis hur och när dom vill. Privata saker måste väl bloggaren själv få välja när hon är redo att berätta om, och OM hon vill berätta mer om det. Man kan inte kräva hela handen för att man har fått lillfingret, det är inte rättvist. Men, det är ju vad jag tycker.

  2. Jag håller med Emma, Petra har ingen skyldighet mot oss läsare att hålla oss uppdaterade om sitt mående. Vill hon skriva om det gör hon det, och vill hon inte är det inget någon ska kräva. “Kliv upp ur bunkern” tycker jag låter vansinnigt otrevligt!

 4. Länge sedan jag kommenterade senast ! Men kunde inte låta bli att tycka att: jag tror många vill verkligen vill veta hur deras favvobloggare mår ! Inget konstigt alls när hon nu gått ut med sitt mående (ett val du gjorde) såklartvatt dina läsare undrar ! Du Emma du har delvis rätt men vi är olika och reagerar därefter , jag personligen bryr mig föga om Petras tillstånd för hon har nog ett skyddsnät som klarar den biten! MEN jag kan samtidigt förstånandra läsare och respektera att alla inte tänker som jag ! Tänk lite så Emma utan att sätta värderingar på trogna läsare av Era bloggar! Ha en trevlig resa Petra (jag åker om en vecka)

  1. Jag förstår också att man vill veta, men där ligger ju ansvaret på en själv att se objektivt “jag vill veta, men har jag RÄTT att veta?”. Självklart vill man veta mer och komma närmre, hela tiden närmre, men ibland får man kanske acceptera att det här är vad jag får för nu, och kanske får jag mer sen eller kanske ingenting alls. Jag förstår att det är skitsvårt som läsare att ha samma gränser eftersom ni är så mycket närmre oss bloggare än vad vi är er som läser (ni vet mycket om oss, men vi vet ju ärligt talat ingenting om er). Nu gick ju Petra ut och belyste ett väldigt starkt och nära ämne en gång, och ibland får det kanske räcka så. Det är kanske vad en person klarar av? Jag reagerar inte på att man vill veta hur Petra mår, jag reagerar på hur det framförs – att man KRÄVER att hon berättar, som om det är en skyldighet. När man istället kan framföra det som “Jag tänker på dig och jag hoppas att du mår bra”. Vilket egentligen är samma sak; en önskan om att få höra mer, men på ett mycket mer öppet och ödmjukt sätt. Vilket förmodligen dessutom skulle göra det så vansinnigt mycket mer troligt att bloggaren faktiskt öppnar upp. Du har säkert själv varit med om nån gång att känna dig “jagad” i något du inte är redo att dela med dig av, kanske någon som inte respekterar ditt beslut att dra dig tillbaka, och det gör ju tyvärr oftast att man sluter till ännu mer. Men, som jag skrev, det är ju bara vad JAG tycker.

   1. Det var väldigt plumpt skrivet utav mig och jag vill be om ursäkt..jag tror jag provoceras lite för lätt av all shopping. Upplever att så många människor köper sig lyckliga idag.
    Jag har ingen rätt att kräva att någon ska behöva redogöra sitt liv. Men jag tyckte det vart intressant när en människa berättar hur det faktiskt är och på något sätt är det väldigt frustrerande att inte få höra hur det går, hur en människa mår, utan fortsätter på samma ytliga sätt, som att det är ngt fult som har hänt, medans det va så många som engagerade sig när hon faktiskt skrev från hjärtat. Många verkade få stöd och styrka av att läsa ett inlägg från någons hjärta, bakom fasaden. För bloggar är en slags fasad, alla ggr. Vi som läser har ingen aning alls om hur det ser ut eg.
    Men jag gick för långt och vill iaf. säga förlåt. Det var väldigt dumt skrivet.

    1. Nej det som hände är inte något fult och eller något jag inte vill kännas vid längre. Det var ett tydligt tecken på att jag borde göra saker på lite annat sätt och lyssna på kroppen lite mer. Lyssna på mig själv lite mer.

     Det är inte helt lätt att driva en personlig blogg och dessutom ha en privat zon. Att veta exakt alltid var man drar gränsen. Jag vill dela med mig av mycket till mina läsare men jag måste själv bestämma hur mycket och när. Även om det kanske upplevas frustrerande för de som engagerar sig i det som inträffar och verkligen bryr sig. Jag är så väldigt väldigt tacksam över allt pepp och allt stöd jag fick i det inlägget jag skrev och som jag får genom Hofp. Det är få förunnat att få så mycket kärlek och erfarenheter som man får genom kommentarsfältet på en blogg och det är jag väl medveten om och som sagt väldigt tacksam över.

     1. Som jag sa, förlåt mitt påhopp. Du förtjänar det inte någonstans..ingen förtjänar det å jag skäms verkligen över hur jag skrev.
      Hoppas du bara mår bättre och bättre och att resan kommer göra dig gott och att du får tillbaka din ork och pigghet igen.
      Så, förlåt och hoppas verkligen inte jag orsakade något med mina klumpiga ord.

      Kram

 5. Förstår inte heller varför en del måste skriva “den där lilla spydiga tvisten” på en del kommentarer. Mår man bättre efteråt när man kanske sårar någon annan?
  Visst får man lov att tycka olika, men varför är det nästan alltid så att de som har andra åsikter är så otrevliga och ej ödmjuka!?
  Jag tycker du är toppen Petra!
  Kram Monica

 6. Strunta i alla dumma och otrevliga kommentarer Petra! Det är din blogg, och gillar man den inte, kan man välja att inte läsa den. Hoppas att du mår bra!!
  Anita

 7. Jag håller med Anita. Strunta i negativa kommentarer. Din blogg är suverän!! Trevlig kväll.

 8. Måste passa på att fråga vart du köpt den fina bilden / tavlan. Så himla fin.
  Kram och tack för en super bra blogg

 9. Hej, så himla fint ni har det!:) letar tavlan på väggen på nätet:) men hittar den inte. Så kom jag ju på att jag sett den hos dig här och undrar om du vill svara på vart den kommer ifrån? Är det åxå gallerix?:) ha det bra! Kram

Comments are closed.