PÅ JAKT EFTER EN NY VÄSKA

.

.

 

. IMG_6680-4 IMG_6666-2

.
.

.

.

.

Todeloooo!

.

.

.

Häromdagen tog jag cykeln ner på city för att shoppa en present till min honey. Vi hade ju förlovningsdag i helgen, som ni vet, och eftersom jag fått flera fina väskor av min man så tänkte jag att det var min tur att överraska honom med en riktigt riktigt fin väska… På en av galleriorna i stan ligger väskaffären Accent och jag visste att där kunde jag hitta just det jag sökte (eftersom jag blivit tipsad – tack Accent!) och redan kikat in i webshopen….

.

.

.

IMG_6638-3

..

.

IMG_6694-6

..

.

.IMG_6651-2

.

.

.
Finns ju så mycket fint och kul på Accent, både till killar och tjejer, och de läckra höstnyheterna hade precis trillat in… Tittade en sväng på snygga bagar bla men som sagt, jag hade redan siktet inställt på något annat som jag v i s s t e att H verkligen skulle bli glad att få

.

.

.

IMG_6703

.
.

Brydde mig inte om att slå min lilla ”present från Accent” (Dustybagen var ju så fin så den fick bli omslag och så en kyss istället för kort:)

.

.

.

IMG_6712

.
.

Och detta var vad han fick, min långa superhero och mitt livs kärlek. En ny portfölj i mörkbrunt finfint läder och med mässingbeslag från svenska Baron (och finns här). Det finaste jag kunde komma på. Och gissa om han blev glad:)

.

.

.

.

I samarbete med Accent

.

.

.

.

10 kommentarer till “PÅ JAKT EFTER EN NY VÄSKA

  1. Supersnygg väska! Måste bara hylla personalen på ”min” Accent på Väla köpcenter. Så galet trevliga och serviceminded. De har fått mig som kund för en lååång tid framöver. Ha en fin helg!

  2. Riktigt snygg portfölj, min kille har med letat länge nu och fyller år i slutet av oktober nu! kommer definitivt spana in =)

  3. Riktigt bra val tycker jag. Klassisk, tidlös och fyller en viktig funktion. En lyxig present som han verkligen borde bli glad för.
    topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

  4. Min sambo gillar också Baron! Vi har kikat lite på märket på NK men visste inte att de fanns på Accent faktiskt… Helt ok butik men är lite allergisk mot deras Birkin-kopia de körde för någon höst sedan.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg