PÅ MYSIGT DOP

.

,

,

Bonsoir mes amis!

.

.

.

Hoppas ni har det fint vad ni än gör!:) Nedan kommer ett litet bildregn från gårdagens dop i Stockholm som jag lovade. Det var min storebrors lilla lilla söta dotter som skulle döpas och det var verkligen ett jättefint dop med glad och nöjd bebis som inte pep det minsta över att få vatten på huvudet utan verkade trivas som bara den med det mesta faktiskt:)

.

.

.

IMG_7121-2

.

.

Här är vi, jag och alla mina älskade skatter, utanför kyrkan efter dop och jag blir bara såå full i skratt av den här bilden haha. Den är ju nämligen såå typisk oss liksom! Jag och min lilla minime, som båda klarar lågt blodsocker galant och vet när det är dags att ”posa”, smilar på och Bea och Trulle är ja ungefär exakt lika fotopepp som de ser ut… De är nämligen vrålhungriga stackarna! Vi hann inte förbi Mc Donalds på vägen till dopet som det var tänkt och ja vems var nu det felet..hm… kan varit mitt. Familjens obotliga tidsoptimist:) (Jag var dock mest lycklig över att vi faktiskt hann i tid till dopet!)

.

..

 

IMG_7089

.

.

Och där är hon ju det lilla sockret till huvudperson i sin dopklänning i mammas trygga famn.

.

.

.

IMG_7138

.

,

Efter dop var det kalas hemma hos bror med familj och jag hade för dagen en klänning från Gant på mig tillsammans med en fuskpäls jag fått av en god vän, skor från Scorett och väska Mulberry (och i påsen ligger doppresenten:)

.

.

.IMG_7162-2

.

.

Kalas igen i farmors gamla kök! Ja min brors familj bor ju i det hus som farmor bodde i och här har jag varit på många kalas när jag var liten. Farmor hade ex en ”korvfest” varje november då hon hade kockar i kockrockar i köket som kokade fläskkorv och rotmos(!) och bjöd in massor med släkt och vänner. Annorlunda var hon minsann min farmor (Men på den tiden såg köket heeelt annrolunda ut så klart. Det är min duktiga bror som har designat hur huset ser ut nu:)

.

.

.

IMG_7165-3

 

,

,

Och Bompan var så klart på plats! Älskade lilla gosiga kusinen som alltid tittar på en som om man kommer direkt från Mars typ (hon tittar förresten så på alla. Skeptiskt:)

.

,

,IMG_7148-3.

.

.

Och här ser ni namnet som var dagens! (Efter farmors syster btw) Och ett tips när det gäller doptårta eller annan tårta och som kommer från min svägerska – köp en riktigt god tårta hos konditorn med marsipantäcke och köp sen färdig dekoration (hos typ Partyland) och piffa lite extra hemma. Då blir det så här gulligt:)

.

.

.

.IMG_7153-3

 

.

.

Och skatterna fick äääntligen något i de små magarna. Tårtlunch är väl aldrig fel? ( Vi åkte dock direkt till Mc Donalds efter kalaset istället:)

.

.

.

..

.

IMG_7160-2

.

.IMG_7170-3

.

.

.

Mamsen och papsen och lillebror var så klart på plats. Och här sitter de och pratar om mig. Det är därför de ser så där himla glada ut:)

.

.

.

IMG_7177-2-2

.

.

IMG_7226-3

.

.

Och jag passade på att gosa med familjens minsta små charmtroll. Så himla himla mysigt<3

.
.

 

IMG_7200

.

.

 

IMG_7210
.
.
Och storkusinerna roade sig en trappa ned med ja det som de tycker är allra roligast: Minecraft i synk genom varsin ajfån. (Fanns ju inte på korvfest-tiden direkt, nänänä, då fick man vackert sitta fint och lugnt och lyssna på prusseluskorna i timmar)

.

.

.

.

Ha nu en mysig kväll raringar!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

17 kommentarer till “PÅ MYSIGT DOP

  1. Vilken härlig och rolig text! 🙂 Så fina ni var och vilka söta fuskpälsar! Låter som en trevlig dag!

  2. Så underbart med bebisgos 🙂 Vad är det för märke på din underbara fuskpäls du har på dig, den är ju bara såå FAB, vill ha 😉 Kram A

  3. Åh, pälsen är underbar. Hoppas du kan svara vart den kommer ifrån? Precis i min smak.
    Ha en fantastisk dag!
    Kramar

  4. Suuperfin fuskpäls! Vi är tydligen ett par stycken som vill veta vart man kan få tag på en sådan!? 🙂 Kram till dig.

  5. Fantastiskt fina bilder, ser jätte mysigt ut! Hela familjen har helt underbara outfits måste jag säga:).
    Jag har länge letat efter dom perfekta strumpbyxorna/stay-ups/nylonstrumporna tyvärr utan något bra resultat men dina ser så himla fina ut, lagom mörka med lagom mycket lyster, får man fråga vart dom är ifrån? (måste vara den tråkigaste kommentaren att svara på men jag skulle bli så himla himla glad och tacksam om du orkade…;)).
    Ha en toppendag och tack för en väldigt inspirerande blogg.

  6. Vilka fina outfits ni har. Du & dina skatter matchar så fint också. Alltid jätte snygga, söta & stiliga.

  7. Jag såg ditt inlägg på Instagram och kan inte annat än att tycka att det är lätt för dig att såga Christer Sandelins inlägg men vad gör du?? Shoppar och dekorerar och klär barnen i ovanligt dyra kläder (som får en att häpna). Det är ditt val och jag älskar att se all lyx och flärd du sprider omkring dig men det är inte du som tar ansvar i flyktingfrågan för du behöver inte märka av hur sjukvården försämras dag för dag, du märker inte av konkurrensen mellan bostad och jobb för du sitter i din fina lyxvilla och dikterar vad vi fattiga ska tycka och tänka. Detta är ett stoooort megaproblem och vi måste göra något nu! Politikerna säger att vi måste ta ansvar och visa handlingskraft men det är pengar vi behöver och de är slut.

    1. Det är där inte riktigt sant och rätt. Jag betalar skatt som alla andra baserat på inkomst (just nu 57%..) och Sveriges ekonomi, sjukvård och välfärd rör oss alla. Jag skulle också kunna vara ego och hojta om att jag inte vill dela med mig av mina kr gällande ev avgifter eller extra skatter som denna katastrofhantering kanske innebär.Och det finns ju de som har det mycket bättre än jag och betalar miljoner i skatt men nog får de också påpeka vilken idioti detta med främlingsfientlighet och SD är! De allra flesta i vårt land har det ok inte sant men flyktingarna har absolut ingenting. De svälter, de har inga kläder, ingen medicin, ingen bostad, inget nätverk, de kan dö.

  8. Vilket fantastiskt svar på tal!

    Vi i Sverige är generellt väldigt bortskämda, och till viss del med all rätt för vi och våra förfäder har jobbat hårt med att få det samhälle vi har idag. Men, även om vi tillfälligt skulle få det lite sämre (vilket jag inte sett ett enda övertygande bevis för att det blivit/skulle bli) så är det värt det. Kan man inte se det är man nog lite för bortskämd och njuter lite för mycket av frukterna som vi alla varit med och bidragit till. Vi har haft en liknande flyktingström tidigare, efter andra världskriget, och det löste sig alldeles utmärkt. Även flyktingströmmen på 90-talet fixade vi. Vi kommer fixa det här också och jag hoppas innerligt att personer med åsikter som Christer Sandelin och Anna-Malin är i minoritet!

    Jag kan också tycka att det är lustigt att man ser något på instagram men väljer att kommentera här. För att vara mer anonym och inte skylta med sina inskränkta åsikter inför sina vänner kanske.

    1. Jag tror att det är viktigt att se invandringen från alla vinklar. Har vi verkligen klarat integrationen bra? Jag tycker inte att man bara kan säga att vi har klarat flyktingströmmar galant bara för att vi själva inte känner av något negativt…. Då lever man i en bubbla. Jag tycker att Sverige som land ska hjälpa till, men det är inte bara antalet personer som man tar in i landet som räknas, utan hur man kan hantera dessa människors chanser till ett bra liv när de väl fått asyl.
      Sverige är ett land med total dubbelmoral, som vill låtsas ta hand om alla men som egentligen skiter i människorna, låter dem klumpas ihop i förorter och leva på bidrag. Vi vill egentligen inte släppa in dessa människor, för visst är det så att ni som oftast kommenterar att vi minsann ska ta in alla flyktingar faktiskt inte själva bor i förorten? Det finns stora problem med trångboddhet, kriminalitet, arbetslöshet, låg utbildningsnivå…. Borde vi inte fokusera på de problem som finns, innan vi spår på dem mer?

  9. Får verkligen en känsla av att ni snart ska ha en liten själva och att det är därför dina nära är glada på bilden när de pratar om dig! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg