NY RESVÄSKA TILL LOLO

.

.

.IMG_7325-2

.
.

Lolo har fått en ny tjusig resväska shoppad på väskbutiken Accent inför vår resa! Hon behövde en i mellanstorlek och jag föll för denna eftersom den ju är ganska rymlig men väger i princip nästan ingenting. Lätt för min tweenie att rulla runt med på flygplatser med andra ord:) Och så gillade jag metallicfärgen, snygg och så där lagom färgglad och syns utan att vara för mycket.

.

.

.
.IMG_7347-2

.
.

Köpte även kit till oss alla på att ha på den lååånga flygresan bort till Asien i form av nackkudde och sovmask. Accent har många kul reseaccessoarer att välja på..

.

..

.IMG_7342-2

.
.

och den nya väskan fick också ny matchande adresstag.

.

..

IMG_7351-2
.
.

Märket på resväskan är Samsonite och ni hittar den HÄR.

.

.

.

.

Så idag packar vi här hemma! Bikinisar och klänningar och kimonos och solhattar och allt annat man kan tänka sig behöva på en solsemester. Åh solsemester, bara det ordet! Längtar såååå:)

.

.

.

.

Ha nu en fin fortsättning på dagen!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

Inlägg i samarbete med Accent.

.

.

.

.

15 kommentarer till “NY RESVÄSKA TILL LOLO

  1. Å vad jag skulle vilja resa iväg! Tyvärr kan jag inte vara ledig från mitt jobb under så lång period så jag får nöja mig med weekeds. Tex London fredagkväll-söndagkäll nästa vecka. Inte fy skam det heller 🙂

  2. Resväska för 4000 kr till ett barn, inga problem att lägga ut dyra saker när man är sponsrad. Har du aldrig funderat på vilka signaler du sänder ut till dina barn med all din konsumtion???

  3. Kan ikke du merke sponsor-innlegg før man leser det…på toppen av innlegget slik at man kan hoppe over det hvis man ikke er interessert?

  4. Mycket sponsring på sistone. Verkar vara en balansgång det här med reklam och sponsorer, lätt att det blir för mycket och att läsare då reagerar. Jag läser en hel del bloggar regelbundet och just nu är det otroligt mycket reklam i dem och som läsare tappar jag lusten och känner att bloggaren BARA skriver för att tjäna pengar. Många sponsrade inlägg gör att jag tappar förtroendet för bloggaren och hen känns ”köpt”. Jag blir liksom tvärtom och skulle aldrig köpa den varan som det görs reklam för.
    Jag förstår att reklam och sponsrade inlägg behövs, MEN i begränsad mängd om bloggaren vill att jag som läsare ska fortsätta tycka att det är seriöst. En annan nackdel med för mycket reklam är att läsarna lätt blir cyniska och tror till slut att i princip ALLT i bloggen är reklam…

  5. Härligt med sol och värme! Vad gör ni med hunden? Har själv hund och tycker att det alltid är lika besvärligt att skaffa skötare åt hunden. Vill ju inte lämna den hos någon jag inte känner.

  6. En bra resväska är väll alltid en bra investering ….superfin Ha en underbar tai tripp !!

  7. Men ärligt! Hur mycket lyser inte era kommentarers avundsjuka igenom tror ni? Detta Sverigeland som ska ha allt till alla. För det första är inlägget sponsrat (mao hon får ju säkert väskan såklart) och för det andra om hon vill/kan lägga 4000 kr på en väska till ett barn so what? Herregud vad folk inte kan vara glada för andra människors skull utan direkt vara där och peta och tycka att om inte några har råd så ska heller inte hon.
    Nä tummen upp för HOP som gör lite reklam (alla tidningar ni läser innehåller ju mkt de med så varför ska bloggarna jobba gratis?)
    Ha nu en fantastisk resa i solen med den fina väskan i släptåg :)! Kram

  8. Klart litt reklame er greit, men i bladene/tidningar man leser ser man lett og tydelig om det er just reklame. Reklamesidene blar jeg fort forbi for å komme til det jeg er interessert i. Her leser man et innlegg også blir man opplyst om at det et sponset etterpå.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg