RAPUNZELHÅR

.

.

.

IMG_7233
.
.

Före!

.

.

.
IMG_7238

.
.
Efter!

.

.

.

.

Hello bloggisar!

.

.

.

.

Nu är jag hemma igen efter en tur till huvudstaden idag. Var där en sväng för att bli stucken i armen på en klinik (blodprov – inte så kul).. och bli semesterfin i håret (det däremot var väldans roligt!) Har ju bara haft mitt egna hår i ett halvår ungefär så där (ni kanske minns att jag klippte page i våras..) och det har absolut varit skönt att vila håret lite från extensions. Men nu var jag sugen på en riktigt tjock man igen och en väldigt soft ”ombre” i en kallare ton. Isabelle som fixade mitt hår och satte i skonsamma tejpslingor var såå trevlig och såå duktig och det gick så snabbt att få det klart! Vi valde ca 130 gram europeiskt tejphår (finns här om ni är sugna på samma) och det känns så naturligt och ”rätt”. Så kul att vara tillbaka på Rapunzelsalongen igen, de har verkligen den absolut trevligaste och proffsigaste personalen alla kategorier och numera också en ny flashig lokal precis brevid Moodgallerian i centrala Stockholm.

.

.

.

IMG_7243-2-2

.
.

Färdigfixad och mycket nöjd bloggerska! Den här färgen och frisyren och längden är verkligen bara så jag och det jag trivs bäst i och jag blev verkligen så ompysslad och bortskämd hos Rapunzel. Älskar den där lyxkänslan på en salong, då man blir riktigt omhändertagen med massage och karameller och gottgott kaffe och frisören är både intresserad och vill göra sitt allra bästa:)

.

.

.

IMG_7265

.

.

Hemma igen och med en hel påse med produkter som ska hålla mitt hår fint och fräscht

(Byxor gamla Second Female och ny blus från By Malene Birger Modesto)

.

.

.

Nu ska jag åka iväg och köpa nya leksaker till vår lilla vovve här hemma (Han biter sönder nästan alla saker han får på direkten så har ni kanske några tips på roliga och tåliga hundleksaker så tipsa gärna:)

.

.

.

Önskar er en fin kväll!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Inlägget är i samarbete med Rapunzelofsweden.

.

.

.

.

25 kommentarer till “RAPUNZELHÅR

    1. OM det nu var Petra du såg där, ponera att det var så, tror du verkligen inte att hon skulle vilja hålla det för sig själv tills HON är redo att berätta om det? Eller vad vill man med den här kommentaren? Tror man att att hon ska skriva ”jajamen det var jag, kul att du frågade, jag har bara glömt att gå ut med det här på bloggen, bra att du påminde mig”? Snälla, tänk för guds skull på vad ni skriver.

      1. Läser ej bloggen regelbundet, visste därför inte att hon inte gått ut med det (om det nu ens är så). Antar att petra tar bort kommentaren om den är olustig för henne. Ber om ursäkt om det skulle vara så!

      2. Jösses, alla läser väl inte Petras blogg regelbundet eller varje dag. Får man inte kommentera om man inte har stenkoll på vad bloggaren skrivit eller inte skrivit?
        Petra har valt att ha en offentlig stor blogg och borde förstå att folk känner igen henne. Om hon inte vill att någon ska känna igen henne så får hon maskera sig 😉
        Förresten så skulle nog kommentaren varit borttagen om Petra störde sig så mycket på den.

  1. Supersnygg blev du! Men det var du ju innan också. Precis lagom långt blev de. De är duktiga på Rapunzel. Kram Annika

  2. Jättefint verkligen! Hur kommer det sig att du inte valde hairtalks som du tipsade om sist? Är du inte nöjd med det längre? Funderar på vad jag ska välja om jag ska slå till. Må gott!!

    1. Tack!:)

      Hairtalk och Rapunzel har ju likadana skonsamma tejphårprodukter och kvalité men jag bytte märke på extensions för att jag verkligen gillar Rapunzel som företag. Det är ju svenskt och drivs av en ung svensk och otroligt duktig tjej och alla som jobbar inom företaget är så trevliga och tillmötesgående och kundvänliga. Nu blev jag erbjuden ett samarbete och då tackade jag glatt ja, känns helt enkelt bra att marknadsföra ett sådant fint företag:)

      1. Tack för ditt svar Petra, då ska jag kolla upp Rapunzel en vända till innan jag bestämmer mig. Önskar dig och din familj en riktigt fab resa på alla vis!! NJUT!!!

  3. Tycker du va fin som det var. Denna längd känns intetsägande..mittemellan..utsparande typ.
    Önskar dig en skön ledighet 🙂

  4. Hej Petra!
    Jag brukar köpa Ikeas mjuka leksaker till mina hundar, de håller betydligt längre än dem som jag köpt i djuraffären. De är ju barnsäkra så det finns inga lösa delar på dem.Ha en fin dag♥

  5. Det finns ekologiska gosedjur på barnavdelningen (tror de är avsedda för bebisar) som håller väldigt bra! Även ben i rullad oxhud (de är vita i grunden men smaksättningen har olika färger, en sort är rosa med smak bubbelgum så kanske du vet vilken jag menar, har dock fått lära mig att ben av hud gått igenom klart tvivelaktiga behandlingar, googla om intresse finns).

  6. Hej

    Såg Ditt inlägg angående tåliga hundleksaker.
    Jag har alltid köpt KONG – leksaker till de hundar jag haft. De håller och är gjorda för alla sorters hundar. Du köper storleken på leksaken utifrån hundens behov.
    Skulle aldrig våga köpa en leksak till min hund som jag inte visste höll för hundens styrka. Kan bli dyra veterinärbesök om den lilla älsklingen lyckas gnaga sönder leksaken och få ner den i halsen.

    Lycka till med leksakerna.

    Jo… Du blev himla fin i håret 🙂

    Må gott

  7. Fint som alltid:) Jag har väldigt tjockt hår en bit ner på ryggen, men blir sugen att testa ändå. Fylla ut med lite lockar om man säger så.

    Hundleksaker är svårt! Men tipsen ovan verkar bra. Jag har märkt till mina katter, att det som håller bäst, är mjukdjur/tuggdjur (minismå) avsedda för småbarn. De råttor/möss från djuraffärer, trådar sig snabbare…

    Susanne

  8. Snyggt!! Jag har aldrig gjort detta, har långt hår nu. Vad kostar ca lägga in lite extra i lite längd? Tack! Måste prova..! Kram

  9. Super snyggt hår 🙂
    Ang hundleksaker så finns det egentligen bara ett märke som håller, vilken även en annan skrev om i tidigare kommetar och de är Kong. De tål allt och det finns ingen risk att hunden sväljer några lösa bitar.

    http://cgstyle.se/

  10. Om du nu ska försöka låtsas gilla de produkter du måste skriva positivt om, kan du väl ändå göra det med lite finess. Det är så genomskinligt dåligt nu på senaste tiden. Accent, Rapunzel och Hemtex? Snälla, det behöver inte vara dyra märken som du tipsar om, men nu känns det som konstruerad/desperat shopping/sponsring. Hitta något snyggt på IKEA om du vill låtsas ha billig smak, de har i alla fall en hel del snyggt!

  11. Vad är det för färger du har, och hur många paket eller slingor? 130 gr säger inte mig så mycket. Vore ju bra om du svarar nu när du blir sponsrad av Rapunzel och allt!

    1. Haha, något bitsk underton här? 🙂

      Som svar på frågan om hundleksaker som tål lite hårda tag, vi köpte ett par tyglar (till häst) i läder, tog bort metallspännena och knöt en knut. Väldigt populärt då den både går att kasta, dra i och ruska runt på. Håller för nästan hur mycket tyll som helst, och läder från vettiga leverantörer är inte heller behandlat med något som är skadligt att få i sig som liten hund 🙂

      Tack för en fin blogg!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg