LITE STUDIO STILISTA PÅ ARLANDA

.

.

.

IMG_7414-2

.

Dagens jag!
.
.

.

.
..

Hello snyggingar!

.

.

.

.

Här sitter vi nu på café på Arlanda i en hög med blå taxfreekassor och väntar på boarding! Inte min bästa favoritsysselsättning som ni vet det här med att flyga men som alltid känns det bättre när man sovit på Arlanda över natten och acklimatiserat sig lite (Vi bodde på Clarion igen – ett jättetrevligt hotel med riktigt bra topfloorrestaurang dessutom:) Tänket bara kika in till er en snabbis och säga ”hello”!:) Alltid kul att kika in till er (och få tankarna på något annat också en stund för delen…:S)

.

.

.

.

IMG_7382-2

.
.

Och när jag är ute på resa ser jag ut så här!:) Ääälskar verkligen den här mjuka sköna snygga outfiten som ingen mindre än bästa Stylista- Jenny (som har en butik i Råå) har satt ihop till mig, från top-till-tå (jeans, jacka, top, skärp) Ni har säkert hört talas om Fru Stylista, eller @frustilista, hon är ju verkligen megamegastor på Instagram (så mycket snyggt) Jag fick tips av en vän när jag nu hade klädkris i sista minuten (typ i onsdags..) att kontaktade Jenny och vips så hade hon ihop ett matchande resekit och dan därpå låg ett paket på posten(Tusen tusen t a c k Jenny, ”du räddade mig” haha<3)

.

.

.

Oj nu plingar det i högtalarna här – dags för take off! Ha nu en underbara soooliga fredag!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

24 kommentarer till “LITE STUDIO STILISTA PÅ ARLANDA

 1. Hoppas ni får en superbra och avkopplande resa! Är också ute efter nya resväskor och de färgade samsoniten var ju iof roliga , men denna som du har här är verkligen toksnygg. Har du lust att dela med dig av vilket märke samt storlek det är på den?

 2. Ha det bäst, och vila upp Er ordentligt nu:)
  Vore så skönt med sol och värme, men jag får vänta med resa några veckor till, men till jul/nyår åker hela familjen (även den utflugne 21-årige sonen) till Los Angeles och Las Vegas. Nu kan det ju bli regn och snålblåst i alla fall i Californien i december, men liiiiite varmare än i Jämtland lär det vara i alla fall:)

  Mvh Susanne

 3. Snygg outfit!och du ser så himla fräsch och vacker ut…
  Hoppas allt går bra med eran flygning.
  Kramar

 4. Snyggt! Och ser resebekvämt ut 🙂 Men vi vill ju veta varifrån allt kommer? Märke på jackan och jeansen?

 5. Glöm inte halsen, smörj in den med, och kanske lite lätt BB crème . Nästa gång du gör Vital får du nog göra halsen med. Men halsen är svårbehandlad i hudföryngrings behandlingar.

 6. Hej vad fin du är..en fråga vad är det för
  märke på din gröna jacka o var kommer den
  i från ?
  tacksam för svar kram Eva

 7. Wow, håller med Cajsa – vart kom all lyster ifrån??? Din hudterapeft kommer bli nerringd om du säger vem det är 🙂 Eller är det foundationen (öh, knepigt ord det där..) , snälla dela med dig så vi med glåmig tråkhy kan komma ur dimman 🙂

 8. Berre lurer på om du kan skrive om dei ulike behandlinger du har gjort i ansiktet? Ka du er fornøgd med, og vil anbefale og ikkje. Ser du har forandra deg..så regner med du har gjort nåke. Dele litt erfaring med oss?

 9. Håller med de andra – hädrar vilken glow du har! Ser superfräsch ut redan INNAN solresan. En annanär ju numera blek, torr o fnasig (o mk a förbaskade finnar som jag banne mig aldrig blir av med!)

  Ha en helt faaaaaaab semester nu, snygging!

  Kram. <3

 10. Men gudars vad vacker du är! Hela flygplatsen måste ha vänt sig och undrat; Who’s that superstar? Verkligen assnygg och fräsch!

  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
  Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Kay Boyesen till Le Creuset kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://tinyurl.com/o622tyu

Comments are closed.