FRAMME I VÄRMEN

.

.

.

IMG_7447-2
.
.
IMG_7456
.
.
IMG_7433
.

.

IMG_7430-2
.
.

IMG_7469-2

.

.

IMG_7463
.
.

IMG_7477
.

.

IMG_7478

.
.

Lite pics från min dag!

.

.

.

.

Hello vänner!

.

.

.

.

Nu är vi på plats i soooliga varma & ljuvliga Thailand – hurraaaa! Fortfarande lite snurriga i huvudet efter lång resa och tidsomställning men ända ganska pigga idag och väldigt nöjda och glada:)

Bildregnet ovan är alltså från denna söndag som vi mestadels spenderat på storfavoriten Anantasila Villa by the Sea. Mmm. Bästa bästa stället att tillbringa en dag på här Hua Hin enligt moi. Såå lugnt och relaxed och avckert och sofistikerat och ja underbart. Och restaurangen vi beachen ska vi inte tala om och d e n maten, gaaaah:) Jag bara ett sånt stort fan när det gäller det thailändska maten, skulle kunna äta 24/7 när vi är här.. Idag tex så åt jag friterade räkor och het mangosallad med chili till lunch och det var nog bland det godaste fräschaste jag ätit. Smakerna liksom bara exploderar i munnen! Och snart ska vi iväg och äta igen, lucky lucky me:) (kl är nu 18.30 thaitid)

.

.

Nu ropar Lolo här att jag ska hjälpa henne med att skypa bestie där hemma so got to go!

.

.

Ha nu en härlig soft söndag raringar så ses vi snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Pssst. Min strandklänning kommer från Kyss Johanna, sandaler gamla, solisar Ray Ban och bikini Lascana

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “FRAMME I VÄRMEN

  1. Men Per på riktigt! Det är farligare att äta räkor på en halvsnuggig pizza i Sverige än att äta färka skaldjur i Thailand. Släpp sargen …

  2. Den strandklänningen klädde dig verkligen och så härligt att se ditt leende igen. Önskar er en riktig trevlig fortsättning på semestern.
    Mvh Annelie, bloggläsare från Värmland

  3. Brukar ni ta någon medicin i förebyggande mot bakterier/baciller? Vi gjorde det första gången vi reste dit, sen glömde vi bort det nästa gång och blev riiiktigt dåliga…. Kram Jess/annorlunda underbara

  4. Ah, vad härligt med sol och värme så här års när det bara blir mörkare och mörkare. Hua Hin ser jättefint ut, hoppas ni får en trevlig semester!

  5. ser hur härligt ut som helst – njut! Tror minsann jag får kolla runt på lite resor ikväll, blir såå inspirerad.

Comments are closed.