SOFTAT PÅ STRANDEN

 

.

.

IMG_7844-2..

..

Idag blev vi sugna på strandliv igen så det fick bli en liten tur till beachen igen! Ovan ser ni lite av mitt sällskap denna dag i form av en ny bok av Oprah Winfrey – full med små sköna enkla livsstilsråd och mycket feelgood (Amerikanska The Golden Year kan man säga fast lite mer vuxen), hårbandet med guldlöv som matchar svart/guldiga bikinin kommer från Studio Stiilista, solisar Ray Ban och så lite spännande thriller i öronen under strandpromenaderna (När Stefan Sauk läser om psykopaten Christian Silverbielke så står tiden stilla, ojojoj s å bra och hemskt det är:) Och så en Islatte också så klart, lever nästan på islattes just nu..

.

.

.

.

Bonjour mes amis!

.

.

.

.

Skön söndag har vi idag! (Inte för att jag har full koll på dagarna just nu, alla dagar flyter ju ihop på semestern, men söndag är det visst har jag hört och det är ju alltid skönt🙂 Just nu badar flickorna kvällsbad medans jag håller mig inne i svala sovrummet (AC på max) och ligger på sängen och kollar svenska Bachelor på och mumsar färsk frukt. Har sett att några frågat om var Trulle är på picsen och om han är med på resan och det är han inte (saknar honom maassor just nu) Det blev en mysig resa med pappas familj istället så så är det med det. (Det blir ju ibland såna här situationer när man är tvåfamiljsbarn och det måste delas på ledighetsdagar och lov osv)

.

.

.

.

.

.IMG_7867-3

..

.

After Beach i en gungstol i skuggan på Anatasila Sea Villa!

..

.

.

.IMG_7920-2

.

.

Så här ser min semesteruniform oftast ut om dagarna: Hippiehår + sandaler + kimono (Denna underbara är också från Kyss Johanna och där finns de allra skönaste solsemesterplaggen)

.

.

.

Nu ska jag kolla klart här på tv4play (tog ett litet bloggbreak) men kikar snart in till er med världens erbjudande så stay tuned…

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “SOFTAT PÅ STRANDEN

  1. Hej, undrar om du har kvar din iphone 6 plus ? Är sugen på en men är rädd för att den ska bli för stor och klumpig.

    Grattis oxå till er tillökning ! Så roligt !!

Comments are closed.