ALLA HELGONS

.

.

.

IMG_7818

-..

.

Pics från när vi åt en suupergod och mycket mysig middag på lyxiga Intercontinental ikväll! Älskar att sitta och äta så där under palmerna precis vi havet med skön loungemusik i bakgrunden, riktig paradisfeeling på det:)

.

.

.

.

.

.

.

Todelooooo!

.

..

.

Hoppas ni har det fint där hemma!?!

.

.

Här är det bara bara bra! Började denna lördag med en lång frukost bestående av solmogna frukter (frukten här är inte som någon annanstans, mmm) och färskt bröd från det lilla söta franska bageriet som ligger efter vägen ner till stranden. Detta bageri drivs av en fransos, en liten fransyska står bakom disken och utanför sitter alltid ett par fransmän och sippar starkt kaffe och röker starka cigaretter. Fantastiskt att kunna får varma nybakta croissanter och baguettes till frukost varje dag så här i Thailand (Thailändare äter ju själva helst soppa och ris till frukost:) Sen blev det låång pw på 1 1/2 timme på stranden och det var s å varmt (brände axlarna, ajaj) och efter den var iaf jag ganska slut så det fick mest bli mest häng här hemma i poolen resten av dagen. Bada, läsa deckare, sova en stund i skuggan och sippa isthé:)

.

.

.

.

.

IMG_7803-3

.

.IMG_7796-5

.
.

Efter en soft dag tog vi oss iaf alltså iväg till Intercontinental för att äta deras buffé till middag (men Halloween tema) Alltså jag smäller av s å  gott det var och som vanligt när det är buffé så äter man ju ungefär dubbelt så mycket som man nog ”borde” göra haha. Kan ju berätta att jag nog ex lyckades smaka av allt på dessertbordet ovan utom kanske jellon, yum yum yum:)

.

.

.

IMG_7820

.

.

IMG_7813

.

.

Efter middag blev det skönt loungehäng  och goda drinkar (och ajfånspel:)

.

.

.

IMG_7788-11

.

IMG_7826
.

..

En riktigt fin kväll blev det med andra ord och Intercontinental rekommenderas starkt om ni kanske har vägarna förbi Hua Hin!

.
.

.

.

Ha nu en härlig kväll vänner! (själv ska jag sova, zzzz, ögonen går typ i kors just nu:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

 

 

6 kommentarer till “ALLA HELGONS

 1. Ser verkligen underbart ut! Förstår att ni njuter.
  Kram och ha en fortsatt skön semester.

 2. Hej Petra!
  Så härligt ni har det, och vilka vackra bilder du tar, älskar färgerna!
  Vi har det mysigt här hemma i höstmörkret, gillar denna tiden, och jag har precis beställt ny soffa så det känns extra mysigt med höst/vinter 😉
  Gillar ju den från Tine K som du har men ville ha lite tv-soffa så det blev en Luca från Melimeli i 100% linne. Hoppas den är så mysigt som den ser ut nu bara, alltid svårt när man köper utan att ha provsuttit..

  Ha nu en fortsatt fin semester!
  Kram Catta

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg