ÖVERRASKANDE FREDAGSBLOMMOR

.

.

.IMG_8419-2
.
.
IMG_8427
..

På marmorbordet i köket denna fredag!

.

.

.

.

Heeeej Fredag!

.

.

.

.

.

.

Pling-plong – idag fick jag ett blombud vid dörren med fredagsblommor och gissa om jag blev glad! (Tusen tack snälla Tailsweep:) Så just nu pryder ljuvliga hortensior och eucalyptus (och något mer jag inte kan namnet på) och finaste ljusstakarna i mässing från Skultuna (Finns på By Binett) köksbordet medans regnet utanför slår på rutorna. Har lovat skatterna att vi ska baka idag inför fredagsmyset så nu ska jag åka iväg och hämta dem och sen blir det en tur till affären för att skaffa godsaker till baket. Och så är det visst smörgåstårtans dag idag? Blev ju galet sugen på just det när jag läste om det i tidningen så vi får se om jag bakar även en sådan också (eller om jag köper en färdig:)

.

.

Så har jag äntligen beställt inte mindre än två fina soffbord idag. Ett i klassisk modern tidlös design och ett som bara mest är modernt. Håller tummarna nu att de hinner komma inom kort så vi får ordning och fint snaart eller iaf innan jul:)

.

.

Ha nu en härlig fredag girls så ses vi snaart!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

17 thoughts on “ÖVERRASKANDE FREDAGSBLOMMOR

 1. Oj, jag skulle bli så glad av att få en sådan där överraskning!

  Köper du oftast dina möbler via internet (är du skrev ”beställt”) eller beställer du dem i butikerna?

 2. Hello, I used to be able to translate your blog from Swedish to English. Can you put your translator button back on please?

  Larissa xxx

 3. Hej P.
  Vet att du väldigt sällan svarar på frågor men jag läste häromdagen att ni väntar tillökning, grattis till det! så mysigt. Jag går själv i väntans tider och kollar barnvagnar för tillfället, mkt man ska köpa! =) Har du tips på vad man ska välja?? Har du någon favorit vad ni ska välja?
  Jag har tittat på Joolz, tycker den är elegant och smidig. Buggaboo känns som alla har?
  Önskar att du kunde göra ngt inlägg om detta.
  Tack för all inspo du delar med dig.

Comments are closed.