J E T L A G

.

.

.

IMG_8413.
.

IMG_8410-3

.
.

Jag och min vovve!

.

.

.

.

Hello torsdag!

.

.

.

.

Ojojoj, så jag har mått idag! Heelt sänkt av jetlag och mår pyton och har världens huvudvärk och tar luftsteg som aldrig förr. Gissar att graviditeten och lilla minionen i magen gör sitt till för att det ska kännas lite extra jobbigt, pjuuh. Försöker dock hålla mig vaken (vill ju komma in i vanlig dygnsrytm så fort som möjligt) genom att lyssna på poddar tillsammans med Cooper här i sängen. Åh vår älskade gosiga doodle som vi saknat så mycket. Cooper fick ju vara hos svärmors väninna som driver ett hundpang medans vi var bortresta (så vi visste att han skulle ha det toppen) men han blev ju så glad när han fick träffa la familia igen:)

.

.

Och vad mörkt det är tidigt ute! Tänk att man kan glömma det genom att vara bortrest ett par veckor och nu känner jag verkligen för att vinter och pre-julfixa här hemma och mysa till det lite extra (och skaffa soffbord! Det står absolut överst på fixlistan och jag behöver verkligen t v å nya snygga asap)

.

.

Ha nu en mysig eftermiddag så ses vi snaart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “J E T L A G

  1. Först och främst grattis till den kommande bebisen.
    Skulle vara kul att få ett inlägg om er hund. Hur det går med allt, hur mycket motion och aktivitet han behöver, vad funkar bra och ev problem, hur era hunddagar ser ut helt enkelt osv
    Hoppas du orkar och hinner framöver.
    Lycka till framöver

Comments are closed.