HEJ VECKA 15

.

.

.IMG_8491-2

.
.

Magen med liten i v 15! Ser kanske inte jättegravid ut än utan lite mer som jag ätit glass och högar med Pad Thai non-stop i sisådär 3 veckor (Vilket jag ju också har:)

.

.

.
IMG_8493

.
.
Men där inne finns det någon som vi är såå nyfikna på och jag t r o r att jag redan känt en liten hälsning i form av ett ”fladder”:) Var ju något helt plötsligt nere i magen som var så igenkännande men jag vet inte om det ens är möjligt att känna något så här himla tidigt? Någon som vet?:S

.

.

.

.

Hallå finingar!

.

.

.

.

Vilken helg det blev… Finns väl ingen som undgått hemskheterna som skedde i fredagskväll i Paris. Älskade Paris, mitt Paris och vårt Paris och världens absolut vackraste stad blev helt plötsligt och åter igen mål för terror. Det gör mig så ont att tänka på alla som drabbats, alla dessa oskyldiga offer, skadade och deras anhöriga. Jag pratade igår med mina föräldrar som just nu är nere på vår gård i Normandie och de rapporterade lite om det chockade Frankrike. Mamma och pappa hade tänkt åka till Paris i dagarna men väljer naturligtvis bort det nu. Ja allt är så fruktansvärt sorgligt.

.

.

Lördagen blev ändå en jättetrevlig dag då jag och underbara tjejgänget (hela 14 girls var vi) var på Hamburger Börs i Stockholm och såg Alcazar och det var såå bra (fast jag kom helt av mig med att ta med mig kameran eller fota…). Åh den showen rekommenderas verkligen, såå duktiga och bra alla tre och en superhäftig show med suveräna dansare som man v e r k l i g e n rycktes med i! Älskar Alcazar och jag älskar disco! Efteråt gick hela gänget till Taverna Brillo där vi bokat bord för middag (men det stället rekommenderas tyvärr inte. Två i tjejgänget fick mat som var helt oätlig och fick bytas ut och personalen ointresserad och stöddig, både i baren och i servitrisen. Men min 310 kronors pizza var iaf god;)

.

.

Idag har jag haft sjukstuga här hemma hela dagen men nu är H hemma och jag ska jag bege mig iväg ner på stan och shoppa lite fräscha blommor + middag men vi ses snart igen vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

27 kommentarer till “HEJ VECKA 15

 1. Hehe! Jag ser mer gravid ut än du, trots att det gått 5 månader sen Charmtrollets ankomst! Du kanske kan tipsa om mammamageträning sen… 🙂 Och vilket pris på pizzan! (OMG!)
  Ha det gott!

 2. Jag är också i v 15 och har känt ganska tydliga rörelser sen förra veckan, samma med min tvåa så det kan man absolut!! =) Jag ser betydligt rundare ut än dig men min mage brukar komma tidigt och sen brukar den inte riktigt hänga med kurvan längre fram. =) Små bebisar har jag fått men den här gången hoppas jag att jag ska lyckas göra en 3-kilosbebis! hihi kram fina du

 3. Fin minimage!
  Vi har samma erfarenhet av Brillo, inte imponerade det minsta trots att ”alla” verkar äta där. Trist när man som vi är i Sverige några veckor på sommaren och åker in till stan från skärgården några gånger bara.

  1. Brillo är så dåligt! Har blivit serverad oätlig mat flera gånger och personalen är oengagerad och blasé. Kör Sturehof, Zink, Riche eller Escalier nästa gång <3

 4. Jag är nyfiken på om ni kommer få plats i ert Casa. Eller har ni redan nu övervägt att flyta?
  Ert hus är jätte fint. Så att ni trivs tvivlar jag inte på.

 5. Du är jättefin Petra ❤️ jodå det kan man.
  Med min två kände jag fosterrörelser i v 15.
  Lycka till med liten

 6. Du är så fin. Jag är i v.18 och har nog känt lite sen vecka 15 att det fladdrat till, mysigt.

  Så roligt med Alcazar, de är ju så bra!
  Kram

 7. Men GRATTIS till graviditeten, vad roligt! 🙂
  Tråkigt med restaurangbesöket… bemötandet från personalen är ju A och O kan jag tycka..

 8. Jättefin mage! Det är ju superhärligt att vara gravid. Har själv tre små charmtroll. Vart kommer tröja och kofta ifrån? De såg så sköna ut? Kram

 9. Så fin du är!! Härligt med en liten till 🙂
  Min mage är inte mycket större än din men jag är i v 25 nu. Väntar vårt tredje <3
  Ska bli kul att följa din graviditet.

  Du fick iallafall pizza för dina 300 kronor. Minns när vi var i marbella och jag fick världens sämsta isbergssallad med tomat, gurka, rode Island och räkor i lake för 360 spänn! Vilket skämt, haha!

  Ha det fint!

 10. Jodå, jag är också i vecka 15 och har precis också börjat känna små kullerbyttor i magen. Tyckte också det var tidigt men tydligen fullt möjligt 😉

 11. Jag bär idag Jeans med hängslen, bekväma och eleganta. Kanske det skulle vara något för dig! Kram Josephine

 12. Med tredje barnet kände jag fladdret redan från vecka 11. Fick också bekräftat från barnmorskan under ett ultraljud jag fick göra i vecka 11 att det var bebisen jag kände. 🙂

Comments are closed.