MURRAT TILL SOVRUMMET

.

.

.

IMG_8520
.
.

Idag bäddade jag rent i sovrummet med nya kripsiga linnélakan! Älskar linnélakan och jag förstår verkligen alla de som hyllat dessa innan mig (trodde ju länge och envist att enbart manglade bomullslakan var min melodi)  För de är ju bara så sköna och lätta och sova i (och man behöver inte stryka eller manga dem heller för de ska vara precis så där skrynkliga:)

.

.

.

.
IMG_8522-2
.
.

Valde ett bäddset med mörkgrå färg som jag hittade på Blackballon. (De vita örngotten är gamla från Mille Notti) Skönt att ha det lite murrigt och mysigt i sovrummet nu när det faktiskt är senhöst (eller tidig vinter:) Vi sover förresten bättre nu efter vi renoverade sovrummet och det är nog för att det är så ombonat med mörkare färger och mer textilier.

,

.

IMG_8525-2,

,

.
.
.

Och ja just det! Just nu har Blackballon en kampanj på just dessa fina lakan från Washed Linen (finns i fyra färger och mina heter Dark Grey) med 15% och erbjudandet gäller november ut med koden SLEEP15.

.

.

.

Nu ska jag ner i ”tvätteriet” för typ 6 gången idag (upp och ner och upp och ner:) göra lite honungsthé till en hostig skatt här och sen blir det filmtajm i soffan för oss!

.

.

.

Ha nu en fin eftermiddag så ses vi!

(och tack för alla söta hälsningar om min ”bula” – ni är så himla gulliga<3)

.

.

.

KRAM

.

.

.

Inlägget är i samarbete med Blackballoon.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “MURRAT TILL SOVRUMMET

    1. Men herregud, kanske hon har fullt upp i sitt liv, kanske mår hon kanske inte så bra med tanke på graviditeten? Jättetrist att lägga press på en annan person sådär 🙁

  1. Jag har gjort precis samma, renoverat sovrummet målat och tapetserat så det är lite mörkare, mer textilier och riktiga tjocka härliga mörkläggningsgardiner i hotell-feeling…vi sover så mycket bättre!! Älskar’t!

  2. Hmm, har inte tänkt på att man ju besparar sig strykningen om man använder linnelakan – måste kanske pröva jag med ! 🙂 Kram fina.

  3. Åh, jag älskat också linnelakan! Vi har ett mörkgrått dubbel-set och 2 st enkel-set i ljusgrått från H&M till barnen. Så himla sköna tycker jag, men upplever påslakanen som lite för stora. Du har väl också dom från H&M? Är dessa från Washed Linen bättre tycker du? Kram <3

  4. Har sett så många fluffiga sängar och härliga kuddar på sista tiden. Vill ha en lyxig säng också 😉 haha

  5. Finns ju inget härligare (nästan) än en nybäddad säng. Ser hur mysigt och inbjudande ut som helst. och grattis till bebben i magen! Hoppas du mår bra. ha en fin dag. Kram Annika

  6. Hej Fina du! Har en fråga om den gråa färgen ni har målat i sovrummet. Har funderingar att måla med den i vårat vardagsrum som är stort och ljust mycket fönster från flera håll. Tror du att den skulle bli för mörk? Vill ha en aning mörkare grå färg än den ni har i erat allrum. Vad tror du?
    Trevlig Helg och tack för en trevlig och inspirerande blogg.

Comments are closed.