JAG & MAGEN I V16

.

.

.

IMG_8686-2
.
.
IMG_8705
.
.

Jamen så var jag och mini i magen i vecka 16! Och idag har vi varit på vårt allra första Mvc-besök minsann och fick träffa en jättemysig barnmorska. Viktigt det där med en bra barnmorska tycker jag för det ska ju vara lite härligt att gå dit och prata bebbe och lyssna och ta prover:) Så fick jag info om mina förlossningar (vi pratade om mina tidigare upplevelser) och allt fanns ju sparat i detalj i datorn (hade ingen aaning) och jag fick höra vad personalen skrivit om dessa och även se mina kurvor på hur förlossningsarbetet hade fortgått och det var bara såå intressant. Att tänka tillbaka och få allt svart på vitt att det man upplevde där i lustgasdimmorna faktiskt var på riktigt och höra att ja, det var ganska tufft där med Bea på slutet exempelvis (Jag sprang ju typ 3 maraton istället för 1 under ”tvåtimmarsfinalen”…) Man förtränger en del och har så mycket annat i tankarna direkt efteråt. Annars verkade allt bara bra med mig och magen och det är ju helt normalt att må pyrt och vara trött och småäta mest hela tiden:)

.

.

Så det har jag bla gjort idag förutom att maila massa mail och skriva fakturor. Sen så har jag ätit ännu mer skumtomtar (nu med clementinsmak – mums) och tittat på ett par avsnitt av suveräna Bron och ä ju heelt fast i den serien (bättre sent än aldrig). Som ni ser ovan har jag även anammat sköna Saga Norénstilen (huvudrollsinnehaverskan för er som inte kollat) dvs kombon gammal skön urtvättad tisha och lösa mjuka varma skinnbrallor, kängor och rock när man går ut. Perrfekta preggostilen ju, vill ha det all dagar (och skinnbyxor är bara såå bra för de töjer sig ju vartefter man växer:)

.

.

.

Önskar er alla en finfin måndagskväll raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

20 thoughts on “JAG & MAGEN I V16

 1. Så häftigt med din graviditet och hela din härliga familj 🙂 och om du annammar lite Saga Nore’nstyle ihop med din egen fräcka stil blir det hur bra och coolt som helst! Lycka till med attl! Ska bli så roligt att följa dig på di resa 🙂

 2. Vilken mage??? Otroligt slank är du fortfarande. Och så snygg utstyrsel. Hoppas illamåendet går över snart.

 3. Vilken söt liten bula, och snygg stil, skinnbyxor är en favorit här med.
  Älskar Bron, och gillar danska (eller dansk/svenka) serier i allmänhet.

  Lycka till med magen!
  Kram

 4. Jag har följt dig i ett par år nu, men är förbaskat dålig på att lämna kommentarer (bloglovin på mobilen är inte lika kommentarsvänlig som webbläsaren :P).
  Nu vill jag ändå passa på att önska dig/er ett fantastiskt stort grattis och lycka till! Jag blev så glad när jag läste ditt inlägg från Thailand. Vilken grej ni får vara med om! 🙂

  Dessutom två tummar upp på dagens klädsel, skitsnyggt!

 5. Så härligt att få följa dig och lilla ”maggen” 🙂 Så underbart med en ”feelgood blogg”!
  Kram

 6. Ja, Bron är ju bara så himla bra. Ett avsnitt kvar av säsongen nu, och spännande som sjutton.
  Kram!

 7. Så fin du är och vilken mysig gravidoutfit 😊 i tisdags, nästan precis fyra år efter min förlossning, stomiopererades jag som en följd av den förlossningsskada som jag fick. Det kan vara kämpigt att föda barn men i slutändan spelar det ju ingen roll när man väl får hålla sitt lilla älskade knyte i sina armar <3

 8. Först av allt, grattis till den lill* i magen.
  Jag måste få fråga vart du gjort de fina naglarna och om du har förstärkt de med Bio Sculpture?
  Trevlig tisdag i småstaden,
  Cina!

Comments are closed.