MAFFIG JUL HOS ZANDVOORT + EFTERLYSNING

.

.

.

IMG_8627-2
.
.
IMG_8624
.
.
IMG_8630-2
.
.
IMG_8631-2
.
.
.

Var ju förbi mysiga Zandvoort i Sickla i fredags och måste ju bara visa deras maffiga julskyltning i form av bla en skog av belysta granar! Effektfullt! Var där för att tanka lite julkänsla och för att kika på tjusiga möbeltyger då jag är sugen på att klä om något här hemma.. (och är ni också i jakt på snygga sådana så är Zandvoort ett hett tips och min klädda sänggavel, som många frågat efter, är från den butiken)

.

.

.

,

Heeej torsdag!

.

.

.

.

Gaaaah, här har vi en gravid bloggerska som inte mår tip-top idag heller tyvärr… Såå segt med detta ständiga illamående och jag håller bara tummarna för att det går över s n a r t och att energin återkommer! När jag mår så här pass illa som jag gör nu så är det ju mest vila som gäller och att kika runt på nätet, se en film eller serie och att lyssna på böcker (Läser jag så blir jag ju ännu mer illamående) Har s å mycket som jag ska och borde fixa så det är lite småstressande men men. Måste helt enkelt sjukriva mig själv hos mig själv:)

.

.

En sak som jag känner att jag fixa asap här hemma är nya gardiner och jag blir tokig på att det är såå svårt! Vi har för högt i tak för alla färdigsydda vanliga och nope jag kan inte sy några egna (inte ens ”lägga upp eller lägga ner” ni vet:) Och jag fixar inte att sätta upp skenor i taket heller, eller gardinstänger, så yes jag behöver verkligen gardinhjälp. En gardinhjälp som kommer hit, ser vad som behöver göras och fixar toti-frutti med mätning och sömnad och ditsättning av gardinstång och allt. Kan tänka mig att det finns ett gäng med tygfirmor som sysslar med exakt sånt här i ex Stockholm men finns det någon som gör det i Västerås? Borde det göra tycker jag men jag letar högt och lågt men finner ingenting. Vet ni om det finns? Efterlyser här och med en proffsig gardinhjälp i Mälardalen som gör hembesök och jag blir suuperglad och ni har några tips!

.

.

.

Nu ska jag åka och handla på Ica och jag tror minsann vi ska baka pepparkakor senare idag!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

22 kommentarer till “MAFFIG JUL HOS ZANDVOORT + EFTERLYSNING

 1. Åh stackare som har sånt ihållande graviditetsillamående…. Känner med dig då jag själv fick diagnosen svår hyperemesis då jag väntade trean. Mådde konstant illa och fick inte behålla mat från vecka fem till trettioåtta… Testa att suga på isbitar, hjälpte mig liiite….
  På tal om takhängda gardiner så anlitade vi en solskyddsfirma som säljer markiser och lameller.
  Kram!

 2. Hej,

  Jag kan varmt rekommendera min vän Annica på Almedalsmagasinet i Göteborg. Hon är bäst och kommer hem och fixar allt sånt! Gå in på deras hemsida eller ring henne! Lycka till och hoppas du mår bättre snart, Kram Cia

 3. Ja det där att må illa är ju inte kul alls, jag har ock varit ganska förskonad ifrån det, har mått illa lite då och då. Men nu var det ett tag sen jag mådde illa. Över lag mår jag bra men jag har huvudvärk nästan varje dag och det är liksom inte så roligt det heller, man känner sig så himla seg då.
  Ha en fin dag och hoppas att illamående går över snart
  Kram Linda

 4. Ägnade just ett par timmar att sätta upp gardiner från Astrid i Sthlm, de levererade rubbet hem till mig. Var i deras butik/showroom på Östermalm och valde bland alla tyger (otroligt inspirerande btw), men de borde ju göra hembesök likväl. Riktigt proffsigt och supersnygg, hotellkänsla de lux. Lycka till och hoppas du mår bättre snart! 👌🏻 http://astrid.se

 5. Hej,
  vi har just också haft ett sådant arbete hemma – nästan klart (väntar på gardiner till matrummet också). Så himla värt med hjälp inte minst där de är som mest iögonfallande.
  Jag får erkänna att vi hade hembesök av tre olika företag innan jag kunde bestämma mig… Jag menade inte att spela ut dem mot varandra men det var viktigt för mig att känna fullt förtroende (i kombination med rimlig offert – det är verkligen inte billigt).
  Såhär blev det hos oss:
  http://livetfrandenljusasidan.se/tag/gardiner/

  TIll slut blev det en superduktig tjej från ett företag i Falun, som åker runt om och säkerligen också Mälardalen.
  Lägger länk i separat kommentar så jag inte får spam-varning. 🙂

 6. Rekommenderar dig att kontakta Kinnarps här i Västerås. Hur mycket tyger som helst och såå bra personal.

 7. Hej!
  Våra vänner blev väldigt nöjda med gardinbussen. Gardinbussen åker hem till en, de tar mått och sätter upp gardin. Kanske värt att kolla upp i alla fall! Tack för all fin inspiration!

 8. Festligt! Tavlan man skymtar i spegeln har jag exakt likadan hemma hos mig i Paris 🙂 Inte många återförsäljare till den leveantören (Cobra Art) kul att se att Zandwoort tagit hem från den leverantören, då kanske även mina tavlor finns på Zandwoort? måste kolla upp det.. Grattis förresten till bebis! 🙂

 9. Hej Petra
  Så fina bilder !
  Jag bor också i Västerås och vi ska göra om vårt badrum .jag undrar om du kan säga vilken glasmästare ni beställde er fasta glasduschvägg ifrån .jag vill ha det så cleant som möjligt .
  Tack för en inspirerande och mycket trevlig blogg!Sedan ett stort grattis till babyn.Kram
  Hälsningar Carina

 10. Jag rekommenderar måttbeställda gardinstänger från http://www.oneofakind.se (de kostar en del men jag ångrar inte en sekund att vi valde att satsa på dessa till vårt hus). De är dessutom väldigt enkla att sätta upp. När gardinstängerna väl är på plats så är det ju inte så svårt att hitta en sömmerska som kan sy gardiner efter dina önskemål. Lycka till!

 11. Jag måste bara också tipsa om Anette Backlund på Atalje Fåtöljen. Hon har både sytt gardiner och klätt om stolar åt mig! Superproffsig!

 12. Men bae! Vi gör sånt;) Alternativet är himlas linnegardiner, dom är 290 långa!
  Kanske svårt utan stång då men su kan ju fästa den på väggen, fast så högt upp som det går. Brukar inte vara en höjdare att borra hål i tak i äldre hus hur som..
  Vi kommer ut till kund, mäter, visar förslag på tyg/ allt visar var man kan köpa färdiga längder och sedan smackar upp! Vill du ha sammet är en kirsch-stång att föredra!

  Vänligen, Sofia

Comments are closed.