PARIS & NEW YORKPEPPARKAKOR

.

.

.

IMG_8763-9

.

.

Yes igår kväll hade vi årets första julbak här hemma i form av… pepparkakor! Det är såå himla mysigt att baka just såna tycker jag. Alla tillsammans i köket som pysslar med sina egna små kakor och kavlar och väljer formar och så luktar det ju helt enkelt ljuuvligt (och sno lite av degen är det bästa, nomnom:) Mormor och morfar var också här på besök och gjorde oss sällskap:) Nytt i kakformsburken är i år bla de fina pepparkaksformer ni ser ovan, frikhetsgudinnan och Eiffeltornet, och dessa har jag hittat hos Leilas General Store.

.

.

.

.

Heeeej Fredag!

.

.

.

.

.

Wihooooo, äntligen är det fredag och äntligen väntar helg (och snart första advent!) Är s å inställd på fredagsmys idag så det finns inte:) Vill just bara mysa för tillfället och laga massa god mumsig mat och pyssla och göra fint hemma medans blåsten viner runt knutarna. För det är inte klokt vad det blåser denna fredag – har tassat ut tre gånger och lyft upp omkullblåsta cyklar och krukor! Nej helt klart skänast att bara vara inne:)

.

.

Men nu ska jag strax dra på mig täckjackan och hämta Beabus i skolan och sen ska jag och tjejerna iväg och fixa julkalendrar och lite julpyssel nere på stan (blir nog en sväng att handla lite fredagssnittisar i form av amaryllisar på torget också)

.

.

Önskar er alla finfin fortsättning på dagen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “PARIS & NEW YORKPEPPARKAKOR

  1. Vilka fina formar. Här ska det bakas pepparkakor imorgon med barnen men man brukar få blåsa av mjölet sen när de gräddats klart ;-). //Sofia

  2. Fantastiskt fint ni dekorerat! Proffsigt verkligen. Här blir det lussebak idag istället. Pepparkakorna bakades i förrgår, men det blir till att baka fler framöver. Strykande åtgång…

Comments are closed.