PÅ JULBORD I SKÄRGÅRDEN

.

.

.

IMG_9267-3
.
.

Yes idag har vi varit i Stockholms skärgård och Fjäderholmarna för att mumsa julbord (igen!) Vi var ju Fjäderhomarnas Krog förra året också för det är ju såå bra och gott och mysigt.

.

.

,

IMG_9253

.

.

Mysigt trots att det var varmt och regnigt och blåsigt och inte alls särskilt juligt ute iaf (men tjejerna var lika pepp ändå:)

.

.

.
IMG_9157
.
.

Och det är ju bara så otroligt gott med julmat och lite extra när Gert Klötzke står vid grytorna. På Fjäderholmarna finns allt och lite till och det hela serveras i små smakliga moderna bitar. Det finns över 20 sorters sill och en Jansson som är f a n t a s t i s k…

.

.

.
IMG_9213
.
.

Så var det dags att ta de årliga gruppbilderna på alla 7 kusinerna (ja vi var på julbord med mina två bröder och deras familjer) och det gick som alltid ”så där”… (Eller inte alls kanske är bättre beskrivet haha:)

.

.

,

IMG_9148

.

.

Så åt vi lite till och Bea åt mest prinskorv och tomtegröt (+ julgodis från det enorma gottebordet…)

.

.

.
IMG_9173-4
.
.

Jag och bulan och svägerskorna A & A (min klänning kommer från By Malene Birger om någon undrar och jag har köpt den här)

.

.

.

.
IMG_9294
.
.

Kusinligan på rara ön Fjäderholmarna! (och det är ju så mycket lättare att få alla på bild när man inte ber dem att sitta fint:)

.

.

.
IMG_9308


.
.

Så tog vi färjan tillbaka in till stan igen…

.

.

.
IMG_9310

.
.

Så nöjda och mätta och sega…

.

.

.

Efter att varit en sväng på juldansuppvisning ikväll så är det söndagsmys med extra allt här som gäller nu! Fötterna högt, skumtomtar och så lite Solsidan:)

.

.

.

Önskar er alla en skön kväll så ses vi imorgon igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

10 kommentarer till “PÅ JULBORD I SKÄRGÅRDEN

  1. åh vad gott och mysigt det ser ut, trots det gråa vädret. Du är som alltid så snygg och fräsch! Undrar dock vad svägerskan i mittens klänning kommer ifrån?

  2. Hei!Jeg lurer også på hvor kommer kjolen din svigerinne i midten har på kommer fra?
    Klem😀

    1. Åh, jag älskar sill. Med citron och ingefära och dragon och créme fraiche, mmmm. Vanlig löksill och senapssill är också mumsigt! (Och mammas inlagda är absolut godast:)

  3. Vilka fina inspirerande bilder! Jag undrar var den fina toppen kommer ifrån som svägerskan till höger har. Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg