LJUVLIGA JULGÅVOR

.

.

.IMG_9778-3
.

Vilken underbar presentförpackning i form av ett stort härligt sagojuläpple från The Body Shop med lika härligt innehåll! Vet en tjej i vår familj som kommer bli väldigt glad när hon får det i julklapp…

.

.

.

.

Todeloooo snyggingar!

.

.

..

Hohoho, nu är det  verkligen inte många dagar kvar till julafton! Bara en vecka tills det är dags att äta gröt och mumsa skinka och sjunga julsånger och ge bort finfina klappar till alla nära och kära:)

.

.

Om ni, som jag, inte är riiktigt klar med julklappsbiten så har jag ett riktigt bra gåvotips till er. The Body Shop har ju nämligen så många fina och lyxiga presentaskar att ge bort och vem blir inte glad av att få en sådan fylld med ljuvligt doftande innehåll till kropp och knopp?! Just nu är det också 10% rabatt på alla färdigförpackade julgåvor med koden 10OFFGIFT eller uppvisande av detta inlägg ända fram till julafton (varje såld presentkartong bidrar också med ett stöd till The Body Shops projekt Water Aid som förser fattiga familjer i världen med rent vatten)

.

.

.

IMG_9782


.
.

.
IMG_9797-4

 
.
.

Min favorit bland julaskarna är den som innehåller produkter med mjukgörande oljor i serien Oils of Life. Passar min lite vintertorra hud jättebra.

.

.

Här hittar ni julsortimentet hos The Body Shop om ni vill kika lite vilka julpresentaskar som finns!

.

.

.

I samarbete med The Body Shop

.

.

.

.

13 kommentarer till “LJUVLIGA JULGÅVOR

  1. Gör du bara reklaminlägg nu?
    Jag tycker iaf att dessa är….tråkiga, förlåt.
    Hoppades på att vi skulle få följa grav och skapande av babyrum och sånt spännande!
    Men du kanske är trött och inte orkar sånt. Är ju förståligt.

    1. Nej det gör jag inte.Jag har gjort två stycken i rad för att det slumpade sig så men jag gör ytterst sällan sponsinlägg om man tänker efter. Det är helt enkelt ett sätt att försörja sig när man bloggar. Jag skrev om min graviditet senast häromdagen och babyrum kommer med all säkerhet också om ett tag. Hoppas du förstår.

  2. Reklaminlägg eller inte, jag gillar tips :D. Jag är ute efter produkter till mig själv, dock så har jag inte varit så förtjust i body shops produkter tidigare. Tycker mycket har känts ”kemikalisk” även om de kanske profilerat sig som ”naturliga” tidigare i alla fall. Men har inte handlat på länge, kanske dags att prova.

    1. Du har tyvärr rätt. Body Shops produkter är absolut inte fria från kemikalier trots att det framstår som det. Kan rekommendera lyxiga Organic Pharmacy och Jurlique eller helylle och effektiva Weleda eller dr Hauschka.

  3. Jag förstår att reklamen är nödvändig och ett sätt att försörja sig. Jag gillar dock inte att läsa reklaminlägg och tycker att det är jättebra att flera bloggare börjat med att skriva ”i samarbete med” (eller liknande) i rubriken istället för underst och sist som du gör. Läsaren ser genast att det är ett reklaminlägg och kan välja att bara scrolla förbi om hen vill. Känns schysst mot läsaren som inte behöver känna sig ”lurad”.

    1. Som exempel, Starwoman gör så, hon skriver först ” detta inlägg presenteras i samarbete med”
      Jättebra och schysst tycker jag!

  4. Samtidigt är det ju skillnad på reklam och reklam. Här gör The Body Shop en superfin grej och stöttar organisationen wateraid.se som jobbar med vatten. Det är väl jättebra?

  5. Nog är livet allt bra och okomplicerat om man orkar jaga upp sig över reklaminlägg och var i texten det står. God Jul på er!
    Anna

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg